Isnin, Oktober 26, 2009

MPG 2009


malam ni merupakan malam yang tidak mungkin dapat dilupakan oleh semua senor part 5 in office management and technology dan sports science.

malam tu aku tengok  seniot punya dressing. cantik-cantik !! almaklumlah malam diorang kan. akhirnya diorang grad jugak. mesti banyak kenangan yang tak boleh dilupakan sepanjang belajar di INSTEDT.  apa-apa pun malam tu jugak merupakan bezday aku. seronok jugak bila diingatkan kejadian yang agak memalukan aku dan kembar aku masa dinner.  @.@

overall. malam tu memang glamor ! tahniah kepada semua AJK mpg yang telah membuatkan dinner ni berjalan dengan jayanya !









Tiada ulasan: