Ahad, Oktober 25, 2009

lUmpuR!!!


Assalamualaikum ^^,























ini pulak kenangan aku masa orientasi di INSTEDT dulu. ni lah antara kenangan yang aku tak lupa. kena selam dalam lumpur ! habis tenggelam sampai paras pinggang. then kena berendam pulak dalam tu. masa kena memang tak best. tapi sekarang semua tu jadi sweet je bila ingat-ingat balik. biasalah tu.


10 hari kena orientasi rasa macam 10 tahun terseksa. bukan tak suka aktiviti macam ni. tapi berlaku tiba-tiba. tambah-tambah family jauh. nasih aku kat sini dengan my twin. ada lah jugak kawan for the first day. hukhuk. 


whatever it is. aku bannga denga diri aku sebab berjayua melalui hari-hari yang sukar ! habis orientasi maka bermulalah kehidupan aku sebagai siswi di INSTED. 







Tiada ulasan: