Sabtu, Julai 31, 2010

kAu aDa dIa


huh!!!yes..ak mengeluh...penat sangat sangat sangat...sedar tak sedar da sbln ak kat kolej...everything start complicated n0w...my life, my brain..all the things....because the real student life is getting started with all the things....quiz..presentation yg x abis2...alm0st for all the subject have presentation....nila yg sgt2 menguji skill ak....bgn 5:45...siap2...7:45 bas dtg..kdg awal kdg2 lgi lmbt dari waktu ni(ikut suke hati die jek nk amek kt0rg kul bpe2...t yg kene marah ak jgk..huhu).....kelas kul 8 pagi..kdg sempat n m0st all the time ak x sempat sarapan p0n..penah tu ak ase cam dah puase jek...1 ari xmkn..lek umah baru mkn...huhuhu...what a busy life right...bkn xnk mkn tpi bile kene wat pilihan antara asingment n makan...ak pilih assignment....padahal ade gastrik ni..bole plak tahan2 makan...bis nk wat cne..22 penting..that's why kadang2 ak spare biskut jek incase klu ak x sempat makan...mkn lah mse otw g kls ke xp0n mkn mse tnga tunggu lecturer...kls abis kul 5 petang...fuuuhhh....mase yg sangat lame kat k0lej...huhuhu...letih!!tid0 xlebih kul 10...except klu ade assignment terlajak gakla smpai kul 12 ke 12 lebih...sem ni xpenah lgila tidur smpai kul 1 ke 2 pagi.....haraplah....tpi yg dlm kesibukan ak ni...sk still spent my time to watch Hotel Mania setiap selasa ku 9....nsb ak baik bile setiap ari selasa jek ak xder keje nk wat...s0 mase ak d habiskan kat depan tv jeklah...hahaha...ak sebnrnyer nk share 1 lagu yg aku dgr kat hotel mania minggu lepas sebenarnye....iaitu KAU ADA DIA...by the lima...........lagu ni sgt2 feeling.....siyes ak suke gile dgr...skrg ni dah jdi rutin ak utk dgr lagu ni sblm tidur...sbbnyee....sme dgn jek ngan ak lagu ni....oke...ak share ngan k0rg sume lagu ni....n...please hear the words carefully....the lyrics s0 meaningful f0r me....and the song very2 awaresome!!!...listen k...





KAU ADA DIA

Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada
Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa

Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia

Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia






video

2 ulasan:

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

amat sedih...='((

lurvelysweety berkata...

kn3..sedey sgt...huhuhu