Isnin, November 15, 2010

kisAh diA

ok!!!entry kali ni ak st0ry pasal my feveret artist atau lebih specific an ACTOR....mungkin ramai yg sedia maklum yg KRU is my feveret artist...yup!!!atau mungkin anda2 yg singgah kat bl0g ni,,,perasan yg blog ni ade gambar mereka n mungkn buat anda2 sumer berkata "budak mesti minat KRU"...hehehe..tu cume sangkaan jerlah wahai pembaca2 bl0g ku sekalian....klu salah i'm sorry!!...okei...f0r this time ak nk cerita pasal pelakon yg menarik perhatian ak, yg buat ak tertunggu-tunggu if ak tw die ade berlakon kat satu drama ke filem ke....pernah tgk HOTEL MANIA???....msti k0rg knl yg jadi chef RYZ tu an???...yup!!..dialah orgnyer...RYZAL tau name sebenarnyer MOHD SHAHRIZAL B. JAAFAR...first time tgk die berlakon dekat DUNIA BARU as YUSUF...huurmm..k0rg ingat lagi x citer tu...time tu HOT jgklah kn citer tu..then..JELATANG as SALMAN...dan byk lagi citer yg die berlak0n pas tu....dn, ak ingat lagi mase bace kisah dia kat paper...uper2nye...die ni staff kat KRU as EKSEKUTIF PROMOSI ( tpi skrng x surelah pulak die still kerja with d same p0sition or da tkr ke or da jdi artist d bwh naungan KRU)...huhu..,sblm ni, RYZAL anak kelahiran KEDAH ini melanjutkan pelajaran di AKADEMI TV3....bila dah selalu tgk RYZAL ni berlakon kat tv...timbul lak kat hati ni nk tgk face to face...mcm mane agknyelah kan??...nk d jadikan cerita...mase JOM HEBOH ari tu...tnga HOT citer HOTEL MANIA, s0, pelakon2 nye pn turun padang skali....ape lagi puas ak ajak abg n akak ak pegi JOM HEBOH...siang tu ak pn pegilah ngan abg ak n kembar ak....d0rg mmg ade..kat b0oth LESTARI..tapi....mase smpai tu ak x terus pegi kat b0oth tu..kt0rg jalan2 kat tmpt lain dlu...smpt g umh hantu lagi tw!!hahhaaha....then,,,smpailah jugak kat b0oth tu...n..that's it!!!RYZAL ade!!...t0gether with his are BOB, ANDING n DAFI...reaksi ak????tergamam!!..x tercakap ape...rase mcm dunia ni berhenti berputar pn ade...haha...siyes!!!!HANDSOME!!...
betollah org ckp klu kite tgk kat tv handsome, in reality sbnrnyer d0rg lagi handsome....
ANDING n DAFI pn same dengan jerk...huhu...t'gamam punye pasal smpai x terfikir pn nk amek gmbar ke ape ke...(lagipn ak ni takut sket klu tgk org handsome sgt nih....xtwlah nape..), mase ak smpai tu pn d0rg sume dah nak g rehat...kire merasalah jgk an RYZAL dan yg lain jln sblh ak...hehehehe...(lebih plak dak ni,haha),,yg penting RYZAL...sebab mmg tujuan ak g JOM HEBOH sbb nk tgk die...then..ak dpt pn!!rase puas sgt even dpt tgk dari jauh...lepas peristiwa tu..ak just f0llow xtvt die melalui facebook jerk...tp tulah jdi student..bkn nye blh on9 lame2...huhu,..tapi at least ak ade jgk medium yg blh d gunakn utk update anything pasal die.......
suddently....mase ak balik revisi0n week baru2 nie...ak carilah facebook die...xde!!..ape???..puas ak cari xde jugak....kecewa sgt2...mcm mane nk tw pe2 xtvt RYZAL lgi pas ni???....mungkin majalah jelah k0wt..or anything news on9 ker an...adduuiii.,,sshlah...oklah!!ak nk share antara gambar RYZAL daripada koleksi yg ak ade....see it...daaaaa!!!


Tiada ulasan: