Ahad, Januari 30, 2011

peNantiaN 10 MARCH 2011


sshHHtt!!nk mule dah niey...(",)




penantian???apekah itu??.....h0nestly ak mmg sedang menantikan sesuatu yg bakal mengubah segalanya..insya-Allah...dan semestInya penantian aku ni adelah penantian sebuah filem dari KRU STUDIOS...bagi mereka yg mengikuti bace tajuk entry jer mseti da tau kn...HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA..men0nton lepas satu trailer ke satu trailer yg di p0s oleh pihak KRU STUDIOS di laman sosial facebook nye...membuatkan aku bertambah-tambah teruja utk men0nton hasil garapan dan sentuhan pengarah yang berbakat besar YUSRY ABDUL HALIM...perasaan jadi lebih teruja sebenarnya bila di khabarkan oleh mereka bahawa sudah 60 buah negara di seluruh negara telah mendapatkan hak untuk mengedarkan filem ini...big chances for them utk terus dikenali di luar negara pula selepas ini...yg pasti mereka membawa sekali nama MALAYSIA!!!c0ngratulati0ns!!!for the whole team!!





di fahamkan bahawa filem ini merupakan sebuah filem epik sejarah...bagi ak yang susah utk meng"abs0rb" subjek sejarah ni...sudah semestinya alternatif utk menjadikannya sebuah filem menarik minat aku...yelaahhh..nk bace from A-Z, k0mpem x habis2 kn...baru bace 1 page terus st0p..silap2 bace tajuk depan terus letak tepi...s0, bile dah di buat filem nie...x jdi masalah lah lagi buat ak...setakat nk habiskan mase utk mengenali sejarah yg hanya beberapa jam sahaja mase yg diperlukan..bet0l x??hehehe...

well..setiap filem ke drama ke telem0vie ke mesti ade lagu tema an...haaaa..cam tula jugak ngan HMM nie...SEDETIK LEBIH...tajuk lagu utk filem nie..nyanyian ANUAR ZAIN...hasil ciptaan EDRY n YUSRY....fisrt time KRU STUDIOS preview kat facebook skali ngan vide0 clip die..makkk aihh!!!vide0 clip mmg superb!!!lagu???mestilah best!...sl0w2 gitu...best bile time nk melayan perasaan..hehehe...one more thing, lagu ni ade dlm versi bahasa inggeris tw..tajuknye THE MEMORIES REMAIN...wait till that time k!

btw, ak pasti t0nton filem nie...dan kite lihat kejayaan yg baKal tercetus hasil daripada filem yg di anggarkan k0snya menelan hampir 8 juta nie...ok!!!jgn lupe t0nton filem nie tw...daaaaa!!!



2 ulasan:

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

ak nk tgok shaolin.....ade jackie chan!!!!ermmmmmmm=(

ceriteraliyana berkata...

sila2..jgn lupe tw!