Isnin, Mac 14, 2011

aNda bEkas pelAtiH PLKN?????

Kepada semua pelatih PLKN..tak kiralah...bekas pelatih ke..pelatih yg tengah menjalani latihan ke kan..ak ade berita baik nak bagi tau nie...ade satu laman web khas untuk kita semua tw..di mana web nie di buat khas untuk kita semua..kira komuniti untuk kita semua berinteraksi....ak rase dah macam facebook jugaklah..taddaaa!!!..www.1hasrat.com.my...but sblm k0rg mendaftar..make sure yang k0rg dah buat permohonan untuk kad pintar...iaitu Kad Pintar PLKN - K0UPay...mesti k0rg nak tw apa kad pintar ni sebenarnya kan..s0, ape lagi jum ke www.1plkn.com...kat cni k0rg akan tw lagi banyak perkara..antaranya keistimewaan memiliki kad pintar ini..juga cara2 nak m0hon...senang cakap segala bagai ade..ape lagi???m0hon jangan tak m0hon...=))..

psssttt!!!teruja seyh bila ckp sal PLKN niey....ade sape2 bl0gger cni pernah g PLKN???

2 ulasan:

dilah_buzz90 berkata...

bekas pelatih siri 5 kumpln 2..=)

ceriteraliyana berkata...

eh samelah...(",)..kem mane ek??sye kat Melaka..