Selasa, Mac 15, 2011

faceb0ok nak tutup???????

awal tahun dulu kec0h kata facebook nak tutup bulan march nie...tapi bila dah masuk bulan march nie senyap jerk???xde p0n timbul kisah nk tutup facebook...(ke ak yg ketinggalan niey)...ekcelli..aku tak kisah p0n kalau fb nak tutup ke ape..cume kalau betul lah kan fb nak tutup ak tekilan lah jugak kan..yelaahh..tak dapat lagi nak tau any news dari KRU...huhuuhu..sedih2...=(...ak rasa bukan ak s0rg jerk yg ade perasaan yg same..org lain p0n same juga kan...sebelum nie kalau ade ape2 p0st jerk kat fb..senang fans nak update news dari artis feveret masing2...agak2 lepas nie cner lagi cara nak tw news dari d0rg erk???alamatnyer ak kena buat twitter lah kan...hehehe, hhuurmmm..kena belajar dari mula lah nie...nak memahamkan lagi perjalanan twitter tu lagi nanti...macam manalah agknye bile fb dah xde ek nanti...(membayangkan dengan fikiran yg k0song....=p)..mungkin disebabkan byk sgt dah terjadi perkara2 negatif dengan penggunaan fb ni..tu pasal lah nak tutup...sepatutnya janganlah di salah guna laman s0sial yg ade..yg sepatutnye di gunakan untuk mencari kenalan atau rakan baru untuk berk0ngsi pendapat dan cadangan berkenaan dengan isu semasa..ni tidak..sengaja melepaskan amarah dengan mengeluarkan kata2 kesat...plus..ade pulak di antara pengguna laman sosial ni terlalu 0pen minded dengan meletakkan semua maklumat peribadi dalam pr0file mereka..dalam tak sedar itulah sebenarnya punca yang meletakkan diri dalam keadaan yang bahaya bila anasir2 yg tak bertanggungjawab mula menjalankan aktiviti mereka...jangan salahkan orang lain bila kesalahan atau punca itu sebenarnya datang dari diri sendiri...buat apa mereka perlu bersusah payah mencari mangsa bila mangsa tanpa di undang datang dengan sendirinya........ape2 p0n ak nak tanye la jugak..k0rg rase camne???n, bet0l ke fb nak tutup nieyh??



ppsssttt!!!harap2 bl0g akan terus kekal...

Tiada ulasan: