Ahad, April 03, 2011

akHirnya...diE melaNgkah pErgi

ehem!!!!lame gile tak menaip kat cnie..hehe, btw..da nk ujung2 hari praktikal ni nampaknyer ak makin jaranglah update bl0g sebab jari-jemari aku diperlukan untuk menaip rep0rt ak laks...takpela kite kasi can kat rep0rt ak dulu..die p0n pinjam sat jerk...t tiba mase jari-jemari aku kembali menari-nari kat bl0g ni plak..k...btw, s0rry to my foll0wers...janganlah k0rg rasa menyesal lak pasal foll0w bl0g ak niey..just because tn punyer bl0g nie mls nk update...huhuu...bkn cam tu..cuma mase jerk yang x der...kadang2 ak balik dah malam s0 , mase nak menaip bl0g nie agak terbataslah kan..but i pr0mise!!!bila ade jerk mase ak mesti update punyer...cam hari nie..=))....oklah, cukup dah rasenyer ak explain ni..hehe...

ok!!edisi kali ni ak nak story mory pasal akak ka opis ak pektikal yang dah berhenti...bukan kena buang tw!tapi die dapat ch0ice kat tempat lain yg lagi baik plus die pun ikut suaminyer...s0, dalam pada meniti hari-hari terakhir tue pihak2 tertentu telah mengatur satu farewell utk dia..her name is KAK WAN...she is such a kind pers0n...sangat2 baik...kerja p0n sgt komited..malangnya masa hari farewell kak wan ak tak dpt attend sebab blk kg..nak wat cner..plan dah 2 minggu sebelum k0wt...sblm mereka2 yg terbabit plan farewell ni lagi...then at the end of the day, ak tak lupe untuk beri kak wan hadiah...ape yang ak bagi???just kain ela n tudung jerk....tak lupe sekeping kad..hehe..lame tau mencari kad and hiasan2 sumer tu..tapi ak puas bila dapat beri kak wan s0mething yg mungkin bole mengingatkan kak wan pada ak..hak3!!!..tak lupe juga officemate yang lain p0n ade kasi 1 frame gambar yg mane d letakkan sekali gambar2 masa di Naza...sape ade kat dalam gambar tu????kak ain, kak fa'ezah, kak has n kak mas..(sumer akak2 tw!..=p)..here is the thing>>>






kat dlm tu ade tulisan sekali..."MANY PEOPLE WILL WALK IN AND OUT OF YOUR LIFE, BUT ONLY TRUE FREIND WILL LEAVE FOOTPRINTS IN YOUR HEART"..such a very meaningful qu0tes right????

Tiada ulasan: