Ahad, April 24, 2011

the mem0ries remaiN

hello my dear frenz!!!!hmm!memandangkan ak sudah p0n tamat my diploma session, so, ak nk st0ry morry la ngan k0rg sumer about my classmate..mcm biase bile dah ramai2 ni de mcm2 ragam n perangai..and that's made my class c0lourfull...klu sblm nie ak de wat entry pasal my classmate (di sini), ak just st0ry the fl0w dri sem 1 smpaila sem 5,,tpi kali ni lain sket sbb ak nk st0ry pasal s0rg2 yg ade kat class ak ni...


diera
sudah semestinyer kembar ak!!!hak3!!xm0 r citer lebih2 pasal die nie...=p..ape yg ak tw, klu assignment jerk msti ak x bole klu x tnyer die n x bole klu x suh die tol0ng...hehehe..n paling penting tinggi mane p0n ar mrkh ak (test ke kuiz) ke carry mark ak at the end t mase result final kuar k0mpem die lebih dri ak...pnt dah kej0 die ni dari sk0la2 dlu, still x dpt2..mkn die tinggalkan ak adelah..huhu..weekkKkss!!!

amani
this gurl sgt2 slumber!!one thing yg ak respect kat die bile die ngate org then org ngate die blk die x kisah p0n...sng ckp b0leh terima gurauan org ah (walaup0n kdg2 agk sensitif gakla, sensitif ker????, haha)....org cam nila yg ak paling suke berkawan, sbb sng, x yah nk c0ntrol2 ckp..memandangkan ak sendiri jenis yg cam tu jgk kan...one m0re things die jugak suke ckp laju mcm LRT...silap2 LRT p0n kalah..haha..0ppss!!jgn mara...(^,^)..


najwa
die ni lak ak x tw de perasaan ke tak...kdg2 die ngan dunie die jerk..,yg penting handph0ne x lepas dri tgn..asikla bermesej...hhmmm, biasela org de pakwe...n, die p0n kdg2 bole buat sesuatu yg ak sndri x jangke. c0ntoh mase presentati0n BEL ngan mis linda ( x hengat r sem bpe..huhu)..gr0up die nyanyi lagu WE WILL ROCK IT...x b0le bla die j0get..skt pipi ak asik gelak jerk!!!btw...ak smpn lagi tw vide0 2!!..ni la kembar ak mase kat k0lej..ak selesa sgt kwn k0!!peace!!=p

atik
eheee..ni lagi kaki g0sip gak ni....agak kelam kabut gak lah orgnye an...paling penting x kisah p0n ngan hal org...slumber!!!

wina
ni p0n slumber gak org nyer...klu x suke, die ckp jerk x suke..but still in c0ntrol..ak suke tgk die marah..klako tgk muke die..hahaha, n die jugak adelah se0rang yg kaki g0sip!!jgn main2 budak dekan nie...hehehe

nadia
yg ni pulak the princess of the g0ssip...tnyer r g0sip terbaru..mesti die tw punyer..ni p0n slumber gak!!!ckp main sedap mul0t jerk...rase die nk perli die perli je...td0 dlm kelas p0n ade gak die nie..hahah..jgn marah nad!!(@_@)

dayah
yg ni sgt2 pendiam..dri sem 1 smpila sem 5...masih kekal dgn karakter pendiam..tapi, dah nk last2 ari tu..die boleh thn jugakla ckp nyer...hehe, tapi skali die ckp tergelak lah jugak ak...sbb x sngke lak die b0le ckp smpi cam tu...yerlah, pendiam...bet0llah org ckp, org yg pendiam ni sklai ckp kite x sngke ayt2 g keluar tu...s0rry dayah!!

zati
zati plak pade ak se0rg yg cepat blur...n sedikit kelam kabut bile dpt tw cerite penting mcm de kuiz ke test ke kan...lagi2 klu mengejut..hik3!!siapla, reaksi muke yg dah sinonim ngan zati akan diekspresikan sebaik mungkin...die jugak rajin berg0sip ni...peace!!!

eja
sgt rajin!!beg sentiase dipenuhi dgn n0ta2 n kertas2 yg ak sendiri tgk agak menakutkan...hehehe..xla, ekcelli eja ni rajin buat n0ta...n klu, de assignment or anything, die rajin bertanyer pada lect sendiri atau kwn2 yg lain...n skali klu die dah siapkan satu assingment tu, klu de slh..msti die akan gelabah...hehehe..sukela tgk k0rg cmni...jahat kan ak...=p

ekin
ahaaa..ini olang melatah meyh...suke gak kacau c ekin nie...s0rry ekin, ak janji pasni dah x kacau k0 lagi dah (padahal x jumpe dh..huhu), tpi klu ak jumpe k0 lgi, ak nk jugak kacau k0...ahakz!!ekin jugak pandai nyanyi tw!!sedap!!(",)

ana
ana.............ak x bape rapat sgt ngan die..cumer, dah nak last2 sem baru start nk rapat..kadang2 kt0rg berg0sip jugak..hahha

ayu
hehehe..bende yg paling ak akan ingat pasal ayu bile bab presentation...die agak nerv0us kdg2...n care die bercakap n present tu mengingatkan ak pada s0rg kawan ak mase sk0lah menengah dulu..hihi..

azimah
azimah just nice..ak x sempat nk kenal die lebih2..ape yg ak tw, die p0n sorg yg xbole berenggang ngan handph0ne!!hehehe...n comeyl!!!ehem!!kna kasi ak hadiah ni sbb dah puji k0...lalala~~~

fatin
fatin nilak sgt mementingkan assignment..terlalu risau kalau de dpt assignment..slalu jugaklah die tnyer anything kat ak n my kembar.but m0st of the time kembar ak jerlah yg jwb...hehe, penah smpi dtg umh kt0rg study acc0unt...ak ingat tw semua tu lagi...everythings in my mem0ries...=))...pnh jugak g buka puase ngan die n jam..g beli kuih same2...huaaaa!!!!am0 citer dah!!sedeyh2!

jam
cantik!!just natural face with0ut make up...die geng ngan fatin, s0 smer jer r st0ry ngan c fatin..cume jam ni suke sgt tersenyum, n bile die buat presentation p0n best tw!!sgt selesa diri kat depan tu...

ika
ika ni...ak kenal mase sem 4...sbb sem 4 die baru msk gr0up ak...mule2 tgk cam s0mbong jerk...tapi lame2, gile2 lah k0 ni....n yg paling penting ikut suke hati jerk die nak ckp ape..hahaha..

nadia
lemah lembut...sesuaila ka rase ngan die nie...x byk yg ka bole share pasal die nie...byk ckp gak tw die nie...p0n sgt rajin buat nota2 kecil, x sam ak yg pemalas nie...hehe

mirul
ni lagi satu hal...f0cus giler klu de test ke kuiz, smpi risau ak tgk..yer ah, ak ase ak cam x wat pape p0n, lagi2 klu tnga minggu peksa, mmg kat libray jer lah nmpknyer...mamat ni slalu la gak kan ak bertekak ngan die...kdg2 saket ati gak melayan die ni..huhuhu...ckp main serbu jerk..tapi, die ni la jugak d0k amek ak n my kembar klu de meeting event sem 4 dlu...tengkiu mirul!!!hehehe...n rajin tw die ni..dtg pagi2, even class start k0l 10...hahaha..=p...kdg2 dah smpi awal tu ade la jugak mase2 nyer mkn saing ngan die n my kembar tuh..ape2 p0n tengkiu very much la mirul ssb ak berjaye menghabiskan minyak kete k0, ak sengaje tu..hahahahahaha=p

zarul
die ni lak...ak start b0rak mase sem 4...sblm nie, xder duk semeja ape sumer..seingat ak since sem 4 la yg ak ckp ngan die nie...t0l tak zarul??????...hmm bukan ape ak ngan lelaki ni segan sket..hak3!!(ayt nk kena makan terajang...hehe), tapi siyeslah!!!s0ry r..ape2 p0n, ko ni boleh thn gak kaki g0sip an??ape2 p0n die sgt cpt pickup k...c0ntoh klu peksa tu...xyah nk bce buku yer2, tw2 dpt jwb..ke ko de wat lain nie??????????????=p

wan
hhmmm...die p0n bole di kateg0rikan sebagai se0rg ny pandai jugaklah kan....slalu jugak r dpt markah tinggi am0ng classamte ak...ak pernah jugak 1 gr0up utk assingment..everyhting just fine...ade jugaklah idea2 yg di guna pakai utk memantapkan lagi persembahan kt0rg...thanks!!!

ecah
ni minah kec0h ni...sumer org die bole masuk...minah ni p0n xbole klu berenggang dri handph0ne nie..s0, if anything, kt0rg contact die sng..sbb hp sentiasa di tangan...=))...sgt slumber, dgn lect p0n die bole gurau2 yg kdg2 ak sndri takut nk ckp pe2,...cayerlah ko!!!p0ooonn kaki g0sip...hehehe

arina
x byk ckp...n x kisah hal org p0n...die p0n sgt mementingkan assingment and task yg lect bagi...bile present p0n best!!!

ira
org penang ni....ni p0n bole thn gak g0sipnyer...hhmmm..xtw sgtla pasal ira nie...ak rase die ni pendam perasaan r, sbb mate x pernah menipu kn????

husna
diam jugak orgnyer...klu x suke p0n die akan ckp die x suke...hehe..just look into her eyes then i will knows..

fiza
sbole bla klu die gelak...gelak besarlah!!!

mira
mira ni p0n pendiam gak orgnyer...lagi xtwla, x rapat sgt, pernah gakla minx tolong die..amek ak dari hostel g meeting event..kdg2 bus xder die anta kt0rg blk hostel..=))..paling ak ingat time tu mmg ak sket giler..xb0le nk bgn...tunggu warden sampai rasenyer thn dpn p0n blm tentu sampai...die anta ak g klinik..thanks mira!!!sbb jdi ambulans ak...ak ingat tu sumer....muuaaahhh!!!

syiera
kt0rg kenal dari sem 1 lagi...slalu jgklah jadi gr0up members klu ade group assignment..die ni assistant t0k class kt0rg, so, everything pasal photostat n0ta ker arrange jadual class tmbhn ker class ganti ker..dielah yg bertanggungjawab...kutip duit persatuan p0n dielah jugak yg mewakili kt0rg...thanx syiera!!!




s0, that's all ab0ut my classmate...ade sape2 yg tertinggal ker???klu ade s0rryla..ape2 p0n ak just nk share dgn my readers gelagat member2 ak...sekali k0rg da msuk kat dlam hidup ak, x mungkin ak lupa..akhir kate thanks f0r evrything..thanks f0r all the mem0ries yg kte cipta bersame...adat kehidupan ade manis ade pahitnyer...s0, if ak ade ape2 slh ngan k0rg...i'm sorry!!!btw..ni pendapat ak kat k0rg..k0rg lak cner???hehhehe...

JANGAN ADA BENCI..ak tujukan khas utk k0rg sumer..listen this to the lyrics k....


psssttt!!!mlslah nk letak gamba...mls nk tunggu upl0ad..byk, k0mpem lame..=))

5 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

heh sape brani mengata aku tu? meh2 nak belasah! oo org laen ko puji yang aku berdas-das ko kutuk. ckp la aku comel mcm pelakon korea ke ape =.='

kalau malas nak upload 1-1 ko upload gmbr sekelas terus :p

Eja Razif berkata...

hehe mane da eja rajin,eja buat-buat rajin jek hehhehe

ceriteraliyana berkata...

Amanie Ashraff>>hehehe..mls ak nk puji k0..t ko perasan lebey..=p

a'ah kan, x terpikir lak ak..

ceriteraliyana berkata...

Eja Razif>>ade pulak cam tu..(<_*)

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

ouchh..gilerr.....pndai ko ek cte psl ak.....=))