Selasa, April 26, 2011

wondering



fb. satu laman sosial yg bagus sekali as to make new frens. juga menjadikan medan menjalin kembali hubungan yg terdahulu, mencari semula ex-schoolmate or anything. lately ramai la antara ex-schoolmate ak yg ak dah jumpe pn...TAPI, hati ni merasakan adenyer satu jurang yg ak ak sendir tak pasti samada terjadi dengan sengaja atau tak disengajakan..yes i kn0w!mereka sume sama2 di form 6, ak x..menyedihkan bila ak resp0n or c0mment di p0st, reaksi yg di beri seperti terpaksa n nk x nk sahaja. reaksi sebegitu nyata sekali membuatkan ak serba salah utk menegur kerana takut di fikir penyeb0k. seringkali juga otak ak berfikir adakah ak di add sekadar utk menjaga hati atau mereka benar2 anggap ak as their frenz..apatah lagi baru2 ni, ak di add didalam gr0up yg meletakkan kami semua di bawah satu bumbung..oh ya!!thanks f0r added me there! I appreciate that!!!(^_^). sekali lagi hati berkata adakah ak di add sekadar utk megelakkan ak kecil hati andainya atu hari nanti ak dpt tahu tentang kewujudah gr0up ni??????????????. tolonglah ikhlas dalam berkawan. ak tau ak spe n ak x layak nk j0in ape2 aktiviti korg..sbb??sbb ak x setanding dengan korg yg sgt akrab..TAPI pernah x korg terfkir bagaimana permulaan hubungan korg semua sebelum menjadi rapat seperti sekarang. melihat ada di antara kamu2 yg sering menulis kata2 semangat di wall mereka, bertanya khabar. tapi tidak ak. tak pernah seorang p0n dari mereka yang berbuat demikian pada ak (except myra..sometimes...). shut up yana!!!u f0rg0t one thing!!they are all were bestfriends...k0???sedarlah diri ok!! xpe. ak tak kisah dah lagi dengan semua ni bila ak tersedar yg ak umpama sebuah kapal dagangan yg singgah utk memberikan n melaksanakan perkara yg penting kemudian beredar menerusakan pelayaran. saat ak singgah melaksanakan tanggungjawab ak tu sajelah kamu2 merasakan ak PENTING, selepas tu, ak terus di biar berlayar sendirian. tapi ak beruntung bila ak dapat mengenali erti sebenarnya persahabatan itu bila bersama my ex-college frenz. mungkin ade di antara kamu2 yg baca coretan ini dan bertanya ape yg ak dah buat???NOTHING. anggap sahaja ak bayang2 yg muncul dalam hidup korg, di mana korg x sempat p0n tuk mengenali even becakap apatah lagi untuk share everythings. and at the end I just know one thing...which i'm n0t such a go0d friends to them, that's why. satu je. xmungkin ak lupekan zaman high school musical ini. c0z, its come once in my life!. sorry f0r everything.thanks for everything.






psssttt!!!ak x mengharapkan ape yg kamu2 dah BERJANJI SEHIDUP SEMATI...just IGNORE ME AS USUAL...thank you.

Tiada ulasan: