Khamis, Mei 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU

mlm ni CL buat blogwalking jerk pegi conteng2 kat shoutbox blogger lain plus jadi peng0men skali..^^ , so tengah jenjalan tgk blogger2 yg ada update entry.. lagi en ben ashaari ada buat segmen daaa..woooo..saye suke segmen..hehehe...apa lagi laju jer menaip ni haaa...





senang jek..en ben ashaari buat segmen utk blooger yang followers di bawah 1000 (CL bukan stakat 1000 k! tapi 100!..huhu)..segmen ni adalah bertujuan utk berkenalan dengan mereka2 ni termasuklah CL (^,^)..oh ya!segmen ni tutup 12 malam ni..sape2 nk join sempat lagi ni. nak lagi paham pegi ke bl0g en ben k!

SALAM PERKENALAN!

psstt!!!kali tengok sape pulak yg bernasib baik weee~~

31 ulasan:

OnE_nIeZuKa berkata...

haiii...
dtg la blog sy...
nice blog awk

ceriteraliyana berkata...

OnE_nIeZuKa>>thanks! i will ^^

normala_ali berkata...

terjah sini... :)

-i N G s h a h z- berkata...

singgah jenguk2 sini sat ! (:

haslinda berkata...

singgah sini...:)

--hunny-- berkata...

hye..hunny datang sini serbu kamu kembali..
nice song..share with me pliz...=)

Fauzie Jasmani berkata...

Abg Ben ajak serbu Blog baru nih!hehe

UpProfits Latest Entry : Isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara | Kita yang popularkan Blog dan FB Hina Islam

Ashraf Jalil berkata...

sorii..butang follow ilang..ramai kene cmtu gak.. tp kat atas header ade gak 1 butang follow kecik =)

...Minah BluR... berkata...

hai! saye follow! serbu sini!

VIRTUOSI GIRL berkata...

terima kasih kerana serbu blog saya yang tak seberapa tu...
salam perkenalan..

Fadzmie Mohamad berkata...

Fadzmie datang membalas singgahan. Nak follow tapi button follower tengah down. Nanti dah ok, Fadzmie datang balik. :)

Cik Purple berkata...

terjah sini pulak..:)hihi..jom join bloglist saye!:)

http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/05/cik-purple-nak-cari-bloglist-lagi.html

iedaurora berkata...

hi! datang serbu & follow kamu!

saiazuan berkata...

salam perkenalan

http://eleventx.blogspot.com/2011/05/movie-review-karak.html

LuN@_aiDi berkata...

menyinggah disini kejap! jom join ahli mesyuarat tingkap sy^^
salam kenal yea!

GadisARMY berkata...

hye cl! rizz serbu n folo blog awk! :)

eienrazak berkata...

dtg sini dari belog abg ben :)

nananaDya berkata...

hi, berlari-lari datang sini...=)

ieyla berkata...

datng terjah sini ^_^

Fadzmie Mohamad berkata...

Serbu dan follow terus! :)

fadzmiemohamad.com

akutetapaku.com berkata...

wlupun tak sempat nk join tp takpe serbu gak rakan blogger dan bc n3.....
serbu ramai2!!!!!!!!

http://akutetapaku85.blogspot.com

Muhammad Khairul Fahmi berkata...

salam perkenalan...

singgah sini dtg menyerbu & followed belog ni :)

hepi blogging =)

osHin berkata...

serbuuuuuuuuu

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..

Blogger baru Nadh datang menyerbu ni.. **muka tersipu malu**

Salam singgah. salam ziarah dari nadh ya.. jaga diri. :D
Sambil kongsi Pilihan VS Paksaan

kim heeruul berkata...

gua polis..
nak serbu sini..haha

Golden Rose berkata...

tak sempat nak join tapi nak serbu gak...salam perkenalan....jemput singgah

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS berkata...

aiippp.. aipp..

Nadh datang lagi. hehehe..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

padlie berkata...

Serbu blog anda dari blog Ben Ashaari.

Nak menang domain, novel dan hadiah percuma? CsP nak bagi Hadiah!!!
Sawan aka Epilepsi

pRiNCe berkata...

datang serbu blog ni...:)
kalau prince nak bag rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

fieda berkata...

DATANG SERBU SINI...

JOM JOIN,ADA FM UNTUK DIMENANGI

Amirudy Mazlan berkata...

Salam.
Jalan-jalan carik member :)