Isnin, Mei 09, 2011

I need your response t0wards this...pleaseeeeeeeee!!

tadi petang tengah duk merayap lepas satu bl0g ke satu bl0g..tetibe terpancul idea nak buat bisnes..kira on9 purchase la..product yg CL nk jual ni produk kesihatan plus ade la keperluan harian (keperluan peribadi) n make-up..ape lagi terus CL capai hp dan mesej kepada member CL ni ni..and dia kate boleh juga plus die dah p0n setuju utk j0in dengan CL...korang pernah dengar tak mengenai product FOREVER..tak ramai yg tahu kisah ni, bagi yang dah tahu, pernah cuba tak product ni???..kalau pernah meh la share2 ngan CL..nak jugak tw..^^

alkisahnya sorg member CL memperkenalkan product ni dlm tahun lepas..then, CL trus try and hasilnya sangat memuaskan hati..dan sehingga kini CL masih meneruskan menggunakan product ni..s0 CL just nk tw pendapat k0rg..ke nk test market dulu ek??bagilah pendapat k0rg k! if byk dapat respon then CL ngan member CL akan memperkenalkan product ni in details on the next entry, mungkin dalam minggu depan sebab nak bagi masa sket untuk dapatkan respon dari kamu semua.....^^, bukan setakat details CL akan buat special tab box mengenai product ni lagi..paling tak p0n Cl akan st0ry lagi sekali dengan picture..(x dpt upl0ad skrng sbb buku product tu tertinggal kat umah akak..huhu, weekend baru g sane amek...s0rry!!)

tolonglah sebar2kan pada yang lain sekali k!!tolo00oonggggg yaaaaa???


psssttt!!!really need ur respons...thanks!!


Tiada ulasan: