Rabu, Mei 25, 2011

JANJI sebelum ni..

sebab musabab nape x on9??ekcelli CL baru habis buat kenduri tujuh hari...korg paham tak??xkan x phm..kenduri tujuh hari di buat selepas seseorang meninggal dunia..dalam hal CL ni..atuk CL baru meninggal seminggu yg lepas..semalam baru habis buat kenduri..semua berlaku dengan cepat..huru hara jugalah rumah CL ni kan..tup2!! mak Cl msk dlm bilik (yg mana mase tu CL tengah update entry) dgn kelam kabut mencari hp sambil bersuara "dik, pergi tengok atuk tu"..
keluar jer bilik, CL tgk pak cik CL dah tepon sedare mara sambil menanti nurse utk dptkan kepastian..Cl pretend utk xnk menangis, tapi akhirnya jatuh juga airmata CL saat melihat wajah arwah buat kali terakhir selepas di sembahyangkan juga saat melihat jenazah di bawa masuk ke dalam van utk di kebumikan..alhamdulilah, jenazah selamat dikebumikan and kenduri p0n dah selesai semalam.

siyes!Cl x sempat rehat langsung..ingatkan hari ni dapatlah rehat puas2..tibe2 malam tadi pengajar CL kat institut latihan memandu call, "esk ade latihan ea"..waaaaaa!!!penat tuuuu..xpe kuatkan jugak..malas nk tanguh2 dah, s0, tengah hari td baru balik..mandi2, duduk kejap..bukak lappy utk check result pulak..malas dah nk bukak p0rtal, terus bukak email..mula2, suka..tibe2 benda yg di cari x jumpe terus menggelabah..CL cari perkataan TAMAT means CL dah abes dip..nk puaskan hati bukak portal, xboleh pulak dia tulis "pautan ditutup"...ape lagi terus call lecturer juga ketua jabatan kat kolej CL..check2..xde???adeeii!!masalah ape lagi lah CL kali ni..ikutkan tiap2 sem ade jek benda yg CL bermasalah dengan perkara yg seumpama..

s0, sekarang CL tengah tunggu dengan penuh kerisauan..yg penting dia tulis LU (PASS)..nak sedapkan hati jek tu..



pssssttt!!!betullah lagu TROUBLE IS A FRIEND tu sinonim dengan CL..=(
oh ya..CL perasan juga ade yg sudi foll0w CL dlm mase seminggu ni n ade juga yg conteng2 kat shoutb0x,,t CL pegi terjah satu2 k! ^^,

Tiada ulasan: