Rabu, Mei 18, 2011

Le Beau Monde Giveaway

orait!kena tag lagi..kali ni giveaway pulak..tapi sebelum tu nak bagi tahu..sebenarnya CL bukannya malas nak update..tapi CL merajuk ngan bl0g sbb x bole bukak..s0, daripada sakit ati, bek CL buat keje lain plus CL p0n kekosongan idea untuk menaip enty baru..^^

berbalik pada topik asal, giveaway kali ni CL di tag oleh kembar CL, diera...syarat2 penyertaan terus ke tuan empunya giveaway k!klik banner kat bawah ni..




ok!banner dah ade..follow sudah..like pon sudah..
sekarang mangsa tag pula>>jeng3!!



oh ya..dateline giveaway ni on 29 Mei 2011 ^^,
yg dah kena tag tu ade mase buatlah (@_@)



pssstt!!!__________________________

2 ulasan:

Belog MTT berkata...

Thanks lalinkk ada masa MTT join tapi tlg remind eryhh.. Weeee~ tak malunya.. Hehe

ceriteraliyana berkata...

Belog MTT>>ur welc0me..okeyh!! n0 problem (",)