Ahad, Mei 08, 2011

Pencarian Blog Kemas, Cantik dan Berinfomasi BY QISZANA

hye3!!!s0, ape plan k0rg hari nie..ape jer yang k0rg buat diharap dapat menjaga diri k!!!s0, nnt bolehla baca entry dari CL..^^, ari ni ak g kelas...huhu, ngatkan da abes blaja ni dah boleh relax2 goyang kaki, tergolek sane sini...upernyer ada lagi perkara yang tertangguh n need to be settle...
yezzzaaa!tibalah masa untuk ak kembali meneruskan perjuangan untuk mendapatkan lesen..hehehe..wish me luck!!(dalam hati berdeb0 bukan main lagi..huk2..)..

okok!ak nak j0in c0ntest lagi..bukan contest ekcelli macam sticky p0stla..utk bl0glist tuan empunya bl0g..kali ni daripada blogger yang bernama qiszana(first time dengar nama cam ni). oh ya pencarian ni ade 3 kategori tw, pilih la mane2 kategori yg k0rg rase2 bole menang (@_@). details mengenai sticky p0st ni bolehla rujuk di bl0g b0s k!..ahaaa..ini dia banner kamu wahai cik qiszana (again!berbelit lidah seyh nk sebut name kamu..huhu)






dengan ini saya ingin memasuki kategori BLOG KEMAS...
untuk itu tag terus pada




pssst!!!yg x kena tag tu j0inlah jugak..meh ler kite serbu pencarian ni ramai2!!

2 ulasan:

Qiszana berkata...

hai,
sowi sbb baru ada masa nak geledah peserta bloglist Qis.

Apa pun, TQ n GUD LUCK :D

Cute MuM berkata...

Salam Kenal..
Cute Mum datang dari blog Qiszana..
Jemputlah ke blog Cute Mum pula.. :)
http://mamiuyun.blogspot.com