Sabtu, Mei 28, 2011

Segmen #1 InspireBunny: Siapa Idola Anda?

pagi2 bukak bl0gspot mata terus ternampak satu segmen dari cik bunny..n segmen ni pada firasat CL quite interesting!! ^^ berminat??klik banner cik bunny k!




orait!bagi mereka yg skodeng bl0g CL ni mesti dah tau kan sape yg CL kagum + minat + sumber inspirasi kan??almaklumlah CL dah sediakan satu galeri khas kat dlm bl0g CL ni utk mereka..^^

siapa???
yezzZZzaaa!!! KRU...op c0zla kan..hik3!!


sebab????????
siapa sangka bermula dengan artis hip hop akhirnya mereka berjaya menubuhkan satu empayar mereka sendiri..yg kini kita sendiri tau tentang kewujudan KRU Studios...melihat pada perjuangan mereka yang sentiasa mengambil risiko, CL merasakan tiada siapa dapat mempertikaikan apa mereka kecapi hari ini. ternyata sekali mereka terus-terusan bangkit walaupun pernah jatuh suatu ketika dahulu. apa yang dapat CL katakan. CL sangat BANGGA melihat kejayaan mereka hari ini.

bila orang tanya "kenapa minat KRU??xde orang lain ke???best ke KRU???"...CL malas nk jawab takut jadi gaduh..dengar saja cukup buat CL panas telinga. diam adalah lebih baik.

fanatik dan obsesnya CL pada KRU ni sampai tahap yang mana CL di beri tugasan daripada lecturer utk buat satu presentation bertemakan information. kira assignmentlah utk kami semua utk subjek public speaking. saat pensyarah CL berikan sedikit briefing apa yg perlu kami lakukan lagi, KRU adalah perkara pertama yg melintas kat fikiran. terus CL siapkan draft n tunjuk pada pensyarah..then pensyarah CL luluskan n dia kata boleh proceed dgn slide...waaaaaa~~~~~~betapa hepynya CL time tuh...^^,.



pssttt!! ada masa CL nk buat satu entry khas mengenai mereka..mcm mana CL boleh minat mereka..darimana??bagaimana??kenapa??...



9 ulasan:

ain dzaya berkata...

owh!! minat kRu EA...
HEHE
adek bradik yg ta pernah berpisah..hehe

ceriteraliyana berkata...

yup! hehe..^_^

Nizam Ijam berkata...

saya terjah balik :)

jom join my segmen :)

fierapirot berkata...

gudluck..=)

ceriteraliyana berkata...

Nizam Ijam>> ade mase CL j0in k!

ceriteraliyana berkata...

fierapirot>>thanks!!

msredcheesecake berkata...

cik cl,
kru mmg hebat...kagum denagn semangat mereka....

tengs terjah blog msred...terjah sini balik...salam perkenalan ya

ceriteraliyana berkata...

msredcheesecake>> ur welc0me! salam perkenalan! ^^,

fRaMe+LenSeS berkata...

Nadh rasa terinspirasi dengan idola kamu..
wahh.. terbaek la kamu. :)

Salam lawat, salam ziarah dari Nadh. Nak ucap selamat berblogging.. :)

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)