Sabtu, Jun 11, 2011

"BCR Kontest: Kamilah Geng BCR"





Blogger Chat Room???..di sinilah lubuk di mana blogger saling berchating + mengarut. di sini juga tempat para blogger saling bertukar pendapat. first time l0g in sini, terkejut. x sangka ramai rupanya blogger yang ada kat Malaysia ni. penglibatan CL kat BCR ni masih baru lagi. s0, tak ramai lagi yang CL kenal blogger yang ada di sini.

CL preview sket 3 blogger dari geng BCR ni oke! (maafla geng bl0gger sekalian kalau ada kesalahan ^^..n bl0g yang CL review ni, bl0g yang dipilih secara rambang)


bukak2 jerk mata CL terus disirami dengan warna hijau. redup mata. apa yang boleh CL katakan such a very simple bl0g. tak sarat dengan segala bagagi widget. susun dan teratur. paling penting bahasa yang di gunakan faham. ^^
2) Syaf
just one word! S.I.M.P.L.E., juga tersusun. tidak mengambil masa yang lama untuk load.
s0, nak tw macam mana punya simple bl0g ni..terjah ramai ke sana oke!

CL rasa tuan punya bl0g ini suka kaler pink. tu pasal bl0g die dipenuhi dengan kaler pink. ^^. lay0ut dia pulak sangat simple. okla, kalau tak nanti pening readers nk bace kalau guna layout or template yang serabut.




CL nak tag





* ..ada masa buatla yerk. ^^,

4 ulasan:

Siti Safiyyah berkata...

eh ada cite pasal ss rupenye. hehe. teruskan membaca di blog ss ok ;)

suha berkata...

takmo review cik suha gak?(^_^)

ceriteraliyana berkata...

Siti Safiyyah>>eheee...orait!

ceriteraliyana berkata...

suha>> errkk! cik suha nk jugak ke?? hehe..nnt yana pegi sane oke! ^^