Jumaat, Jun 03, 2011

BLOGGER HIJAU, MAI SINGGAH SAT NOO

okeyh2!!!segmen lagi dari en ben ashaari. i likeeeeee!!!kalau sebelum ni en ben wat segmen untuk bl0gger yang masih bersekolah, kali ni en ben buat segmen ikut umur bertajuk BLOGGER HIJAU, MAI SINGGAH SAT NOO.. bermula dengan bl0gger yang berumur 18 hingga 25 tahun.layak???. ape lagi, j0in lah. terus ke bl0g en ben untuk lebih memahami oke!






SAYA SUKA BLOG kerana bl0g umpama online diary buat CL disamping menemui rakan baru.


*xlebih 10 patah tu x termasuk yang en ben bagi kan??kalau salah, ampun!


to all...SALAM PERKENALAN! ^^,



pssttt!!!thanks en ben buat segmen sebegini..peace!!

22 ulasan:

cik ungu berkata...

cik ungu singgah sini sambil bawak bunga banyak2(macam bunga yg seth beli)..hehe..


http://sitishafur.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

salam perkenalan....

,singgah dr blog BA... (^^,)

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
. and Pemes Versi Nadh
rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

nadya chew berkata...

lompat dr blog abg ben
heee~

peep berkata...

saya singgah sambil follow.. hehe :)

aida4eva berkata...

eh eh..sama la kita kategori kanak-kanak ribena jugak. sep sikit!! hehe

(^_^)

http://aida4eva.blogspot.com

Fika Rozaidi berkata...

hye dtg sini from blog abg ben =)
hijaunye blog!

Nur Syahida berkata...

Dtg melawat knk2 ribena abg ben..hii

http://syeedasaniey.blogspot.com

syarifahsidrus berkata...

singgah sini nak lepak dari segmen BA juga :) follow blog ni, jemput singgah my blog juga ye :

http://winkletwin.blogspot.com

Wahida berkata...

Datang melawat ke sini. Saya pun blogger hijau juga! :D

solomolo berkata...

terjah blogger hijau...
tetibe teringat lagu 'Hijau'...
selamat hari sabtu + happy blogging...
[^_^]

pha is berkata...

salam bloger hijau. jom la singgah :
ubat gigi punca ulser mulut?
game angry birds besar-besaran

Ini Kisah Tia berkata...

nak cat hijau sikit sini ;)
kalau tak hijau cepat datang blog Tia ..
kita kasi hijau sama2 . ngee ~

Bila Ku Temu Bahagia

chegu abbas berkata...

singgah terjah gedegam-gedegam dri blog Terpopular B.A..hehe... Keep it yeah.. ^^,

n follow u =)

jemput singgah yer
http://cheguabbas.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-sini-sat-noo.html

http://cheguabbas.blogspot.com/

Ly_Tulip berkata...

baru pasan kamo ada tinggal komen...komen kamo masok spam la...Huhuh

Btw, thanks singgah ea...singgah kembali....with smile.. :)

*Peace Yo!! :)

LUNA LANUN berkata...

dtg melawat adik2 hijau... hik3!

Entri terbaru:

1.Gempar!!! Makhluk Suku Sakat Harry Porter Berjaya Dirakam Oleh Seorang Penduduk Di Papar, Sabah
2.Bangga Hilang Dara - Cerita Adinda Evans Masuk Harian Metro
3.Kamu Rasa Kamu Layak Ke Dikategorikan Sebagai 'Cute'?!
4.Ziona Chana - Lelaki Dengan 39 Isteri, 94 Anak dan 33 Cucu

Cek's Zaitun Othman berkata...

datang melawat kanak-kanak ribena

nick_riena berkata...

kanak2 ribena singgah bace kat sini pulak...

salam kenal k...

iekasub berkata...

hye! :D

*si blogger hijau

syieda berkata...

hye2 blogger hijau..come and visit u ^_^

please visit mine
http://shuhaida313.blogspot.com/2011/06/blogger-hijau-mai-singgah-sat-noo.html

umie berkata...

kite terjah die..foloow u:-)

Khairul Anam berkata...

i follow... =)
http://khairulzara.blogspot.com