Khamis, Jun 16, 2011

laman web digodam


akhbar hari menyatakan beberapa laman web mula digodam. best ke main godam-godam ni?. banyak laman web kena godam. sebelum ni ada juga dengar facebook yang kena godam. tiba-tiba rasa takut pulak. aiseyh makin canggih dunia makin banyak pulak hal. dan salah satu mangsa godam tu adalah laman web yang selalu CL merayap atau dalam erti kata lain laman web from my feveret artis. KRU. terus CL pergi kat web tu, inilah yang di tulis buat masa ini..






kan bagus kalau gunakan kepakaran yang ada tu ke arah kebaikan. kesian dekat dorang dengan staff dorang sume tw!. takpe2 lepas ni buat laman web yang lagi canggih oke! ^^




*x sabar juga nk tengok design baru web KRU ni..(dalam pada tu..hehe)

1 ulasan:

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

nikmat xterkata dpt godam web org=))