Selasa, Jun 07, 2011

pernah dengar tentang product FOREVER LIVING????

huhuhu..dah ketinggalan dua hari tak update bl0g..sibuk memanjang..bila dah penat nk bukak lappy p0n jadi malas, s0, tertangguh jugakla entry2 yang ada ni..klu bukak p0n sempat bl0gwalking jer..tu p0n sekejap. x puas. ^^

stop pasal benda2 tu semua. sekarang CL nak story mory pasal product yang CL gunakan dah masuk setahun p0n. FOREVER LIVING PRODUCT. korang pernah dengar tak?. cuba korang tengok kat tabs text kat atas tu, CL dah siapkan khas berkenaan product ni. sebagai permulaan, CL nak promote NUTRITIONAL DRINKS dulu. korang boleh check out kat sana k!. kalau berminat nak beli inform CL oke!

oh ya!, untuk NUTRITIONAL DRINKS ni, CL minum Aloe Berry Nectar. dah berbotol-botol dah CL minum. masa mula2 beli dulu, CL minum Aloe Vera Gel atas nasihat kawan CL yang memperkenalkan product ni. alhamdulilah, tiada apa yang pelik. perubahan yang paling ketara CL dah tak mengah2 lagi. (selalu terjadi kalau kena naik tangga..penat wooo!! 4 tingkat lak tu..). selain daripada itu, perubahan pada wajah yang lebih berseri. (ehem!..tak bermakna sebelum tak berseri k..haha). sebenarnya CL tak perasan p0n, tapi kawan2 yang tegur. syukur alhamdulilah. tambahan lagi, product ni membantu membuang toksin2 yang ada kat dalam badan kita.





Aloe Berry Nectar
(perisa yang CL minum sekarang)



bercerita tentang harga, ianya berbaloi dengan kualiti yang ada. so, apelah yang nak di kira sangat jika dibandingkan dengan kualiti kan?.

alaaa..membebel panjang2 p0n tak guna. baik korang rasa sendiri. and for that, belilah!! (promote sket). sekiranya anda ingin mencuba buat KALI PERTAMA, CL nasihatkan supaya mencuba Aloe Vera Gel yang mana ia adalah perisa asli. untuk pembelian kali ke dua, korang boleh pilih perisa lain. bukan apa, lebih baik rasa perisa original dulu.




pssttt!!!tunggu next entry mengenai product lain dari FOREVER LIVING pula yaa!

Tiada ulasan: