Ahad, Jun 12, 2011

sape2 tau tutorial untuk buat tabs widget untuk sidebar tak??..help meee!!

alahaaaaiiii!!!..surrender la CL!. tau tak dari pagi tadi duk ngadap lappy cari tutorial tabs widget untuk sidebar...hasilnya? xjumpa..waaaaaaa..da penat dah ni..huhu. design yang CL cari harus dan mesti dalam bentuk horizontal. untuk SIDEBAR ya. tanya kat encik google p0n tak jumpe. semua yang CL jumpe jenis yang macam ni..








CL cari yang jenis bertindih-tindih (berlapis-lapis). bukan yang macam tue. CL pernah jumpe kat bl0g blogger lain, tapi dah tak ingat lah link nya. kalau nak check satu2 bl0g yang CL foll0w...x sanggup maa.. errmmm..korang paham tak apa yang CL cakap ni erk?? ^^

sape2 yang tahu bole tolong ajarkan tak??. tak p0n kalau jumpe tutorial yang CL nak ni please2!! tinggalkan link nya oke!


*thanks ya kawan2!!

Tiada ulasan: