Jumaat, Jun 03, 2011

tRibuted t0 misS straWberry - will y0u??

hye all!!! ok, semalam CL bercerita tentang kawan CL amanie.kalau korang perasan, CL ada sebut nama sorang lagi kawan CL, najwa. this time, entry ni khas buat dia pula. macam mana ktorang kenal sama jer dengan si amanie. sebab dorang memang berdua. ^^ one words to describe si najwa ni pulak SIMPLE!.

antara amanie dan najwa CL lebih rapat dengan si najwa ni. amanie lebih rapat atau dalam bahasa kami, bergosip (bergosip bukan bermakna mengumpat oke!) dengan kembar CL. najwa sangat sempoi dan dia tak menghiraukan apa yang orang nak kata pasal dia. dia ni sorang2 pun jadi. dan masa kat kolej dia ni terkenal dengan suka balik asrama kalau ada gap 2 ke 3 jam (mentang2la asrama dekat ea..). kelas habis jerk, tw2 dia dah sampai kat terminal, banyak kali jugakla si amanie ni kena tinggal. haha. oh ya! CL dan kembar CL duduk asrama lain, ktorang tak duduk satu tempat sejak semester 3.

dan satu lagi perkara..handphone tak pernah tinggal oke! sentiasa di tangan. kalau simpan dalam beg p0n sekejap2 keluarkan, check. biasalah orang ada pakwe..nggeeeee..hye najwa! =)
sama juga dengan amanie, najwa juga selalu in a group bila buat assignment. lepak2 kat asrama malam2 + dengar lagu semua tu + online..perkara sama yang kami buat. senang cakap, CL + diera (kembar CL) + amanie + najwa...sama jerk, selalunya kalau buat ape2 ktorang bersama. tapi tak jugak selalu.

kalau tanya benda yang paling di rindui. of c0zla saat2 melalui masa bersama. pagi2 pegi sarapan kat starbuck dengan kelam kabut kejar masa nak masuk kelas la. kadang2 kalau kelas pagi2 buta pegi starbuck beli makanan..huhu.makan aiskrim (selalunya si amanie dengan diera la yang makan aiskrim ni).

awak2..kita kawan sampai bila2 eh. FRIENDSHIP NEVER END. promise??!

to najwa - TERIMA KASIH menjadi kawan yang sangat best!! juga mencipta kenangan bersama. paling penting kamu ada dalam kenangan ITU.

jom ke bl0g misS strawberry punya bl0g!

*ade jodoh, panjang umur kita jumpa masa degree nanti k!!


if x silap ni first day sem 3



ni pulak tengah boring tunggu kelas



nyibuk kat event senior


*******************************************************

ni gambar ktorang berempat - masa handle event



kabur sket besala kami suma amatur photographer ^^


***************************************************************


MUNGKIN KAMI BUKAN SAHABAT TERBAIK BUAT KAMU TAPI APA YANG KAMI TAHU KAMI INGIN MENJADI SAHABAT KAMU SELAMANYA



korang lak camne????best ke kawan dengan kt0rg? ke tak best??




pssstt!!tiada lebih indah bila kita dapat bersama dengan mereka yang memahami (sekepala) *_*

4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

eh aku takde pun gambar last ni. kah3x muka aku mcm pondan

ceriteraliyana berkata...

Amanie AShraff>>xde eh..hak3!!oke je ak neng0k..

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

lawak8x!!*wink

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

pndai ko dscribe psl ak ek..hahahaha...mis u much..kte kwn slameny!!*wink!