Sabtu, Julai 16, 2011

Aku Blogger Negeri Johor

assalammualaikum ^^,




o0uhhHHhh..mata agak sepet akibat baru bangun. ekcelli tido tak termasuk dalam senarai perkara2 yang ingin dilakukan pada hari ini. tapi akibat daripada terg0lek-g0lek depat lappy mencari + mengerah kepala otak mencari idea untuk di tulis hari ini. mata aku berjaya diperdayakan oleh lagu Kisah Hati nyanyian Alyah tu untuk terus membuai mimpi.

s0, bangun2 terus teng0k update dari bl0gger. jumpe satu segmen!. j0in!. (lebih setengah hari mengetuk-ngetuk kepala berfikir-fikir mencari tajuk utk di tulis tapi tak berjaya). s0 here it is..




details klik banner oke!

MERSING = PONTIAN (singgah johor bahru)

penjelasan untuk kenyataan di atas. aku di besarkan dan dilahirkan di Mersing. 12 tahun di sana pindah ke Pontian disebabkan ayah aku mejadi YB (yang bersara). ^^  meneruskan kehidupan di Pontian. s0, officially aku kat Pontian lah sekarang ^^,


hurrmmm. tempat dan makanan menarik ditempat anda??. payah sket nak jawab nih. huhu. korang google maps jelah. boleh tak??. tak pasal marah t en. pilot ni. oke2 serius!. korang nak pergi penghujung benua Asia tak?? nak? haaaaaaa!! ape lagi j0m lah ke Pontian. kompem korang sampai!. eh aku serius taw hal ni. aku tak main2. nak lagi tmepat strategik pergi ke Tanjung Piai. kas sane t di penghujung jeti (erk! bknlah jeti tapi tempat macam orang jalan2 tu) tu ada arah menunjukkan nak ke mana. Melbourne? Indeonesia? Thailand?. malas citer panjang sila pergi sendiri. hehe

tempat anda belajar. ha..ha..lak..leng..aku dah tak belajar dah..baru habis bulan 4 ari tu. tapi bel0m konvo lagi. ngeh3. okla dulu aku belajar kat INSTEDT ( Institut Sains dan Teknologi Darul Takzim). oh no! jangan buat muka pelik geng!. aku tau k0lej ni tak femes. hak3!. di sana aku amek pr0gramme Diploma in Office Management and Technology-UiTM. huh? kenapa ada UiTM pulak tu? tadi kata belajar kat INSTEDT?.
tipu2! haishhh! sabar2. di sana aku amek programme usahasama UiTM. Instedt adalah kolej-kolej bersekutu UiTM. s0, aku student mana ni?. korang pikirlah sendiri. s0?? ada sape2 kenal or in programme yang same tak ni?? ^_^



*salam perkenalan semuaaaaa!!

20 ulasan:

Mr.Thinker@Ali berkata...

Johor mari! Yeah! ^^

ceriteraliyana berkata...

Mr.Thinker@Ali>> yezzZzzaaaa!!j0in the club??

Diera Tekikushika berkata...

we go the J wego the O we go the H O R, we the JOHOR, JOHOR ! Ngam sehhh...

huahuahua

Mr.Thinker@Ali berkata...

Of coz I'm in the club..!! Yosh! Go Johor go!! Hahahaha. ^^

ceriteraliyana berkata...

Diera Tekikushika>> hahaha

ceriteraliyana berkata...

Mr.Thinker@Ali>> yeaaahhHh!!..

SYAF berkata...

besttttt,,,,...

MENUJU PERJALANAN PULANG

ceriteraliyana berkata...

SYAF>> ape yg best tue??....

ct nuur' ain berkata...

mersing?? kat ner tu??

ceriteraliyana berkata...

ct nuur' ain>> mersing dekat bandar..jalan azizah..org sane ke?? ^^

shafmechy berkata...

oo..org pontian..mee apa sedap kt johor?

ceriteraliyana berkata...

errmmm..mee jawa..mee rebus..klu mee rebus yg popular kat johor ni..mee rebus hj wahid..klu sampai silala rasa...^^,

fieha berkata...

salam ziarah..
sy blogger dri perak..
salam kenal :)

ceriteraliyana berkata...

fieha>> waa..jauh yee..salam perkenalan!

Nadya O'Conner berkata...

blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

fairytopia girl berkata...

saya pon blogger johor mari..hehhe :)

http://merahjambujingga.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

ceriteraliyana berkata...

Nadya O'Conner>> oh yeaahhHhh!! thank you so0o much dear!! nk terjah diorang lak..ekekeke

ceriteraliyana berkata...

fairytopia girl>> derrr satu geng nih..selleeppp sket!! =))

azeelia azman berkata...

dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

:) folo sini jugak.

azeelia azman berkata...

dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

:) folo sini jugak.