Selasa, Julai 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum ^^,






join klik banner ^^



*agak2 ada ke yg nak tukar link ngan aku neh??

16 ulasan:

Gen2Merah berkata...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Rohaizam Rosli berkata...

jom tukar list nak tak??? stuju meh nyatakan ya kat sini...

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara berkata...

Jom tukar link belog..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

jwpan di entry atas..

Nizam Ijam berkata...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

K O R I E berkata...

Kalau sudi jom tukar link
anda akan diletakkan dlm bloglist korie klu anda bersetuju
sila balas yea ^^

http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-ajak-join-bloglist.html

Rahmad berkata...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara berkata...

sudah masukkan dlm suka sama suka..

check oke..
=)

selendang merah berkata...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Gen2Merah berkata...

terima kasih ya. dah masukkan awak dalam bloglist ISTIMEWA saya.. dah follow awak yang ke 231.
salam persahabatan

~Gen2Merah~

Atika Farha ;D berkata...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina berkata...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

BeloG MTT berkata...

Maaf terlewat balas kunjungan..Blog ni dah di masukkan dalam bloglist khas .. :)

Nizam Ijam berkata...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Qaseh berkata...

jom tukar link suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

♥ LuRveLyAmiera ♥ berkata...

dah letak link ni dlm blog miera..^_*

dya berkata...

anda dalam senarai saya..tq