Selasa, Julai 26, 2011

Julai yang sangat sibuk!

Assalamulaikum ^^,




lama jugak kan aku tak kongsi cerita aku kat sini. huhu. masa agak membataskan aku nak cerita segala-galanya di sini. setakat nak j0in contest ke segmen bolehla. tu pun yang tak banyak rules. agak2 panjang leb0 die punya rules tolak tepi. bukan sebab aku sombong. no n0 no. siyes aku memang xde masa sangat lately. sekarang ni aku tengah mempersiapkan beberapa dokumen yang diperlukan untuk hari pendaftaran aku 11 September ni. so, masa banyak dihabiskan untuk berdating dengan mereka2 ini. double dan triple check aku dengan dokumen2 ni semua untuk mengelakkan aku tak terlepas pandang. payah weyh  kalau terlepas pandang.

semalam aku pergi menguruskan untuk pinjaman aku nanti. kali ni aku cuba nasib dengan perbadanan yang ada kat negeri aku ni pulak. tengok caner. tapi semalam masa hantar borang. terkejut jugaklah dia kata borang akan di proses dalam tempoh 3 bulan. then ada interview pulak. hmmmm..laaayannnnnnnnnn. bila dah dengar macam ni. lebih baik aku buat backup dengan perbadanan lain. tang yang menguruskan perbadanan yang satu ni agak banyak proses yang perlu dibuat. plus aku pun guna perbadanan ni before. s0, kena buat penangguhan tu yang cam pening2 lalat sikit. alaa..tak perlu bagi tau..kompem korang dah boleh agak kan perbadanan mana satu. ngeh3!!

ikutkan setiap minggu dalam bulan julai ni ada je agenda aku. s0, badan semua dah mula rasa sengal2, letih. ingat semalam nak update n3, tapi disebabkan aku mengalami saket kepala yang amat. rasa sakit macam nak hentak2 kepala kat dinding. tapi aku waras lagi. tak sampai hati nak hentak, aku ketuk2 kepala aku jerk. huhu. cian kepala aku. ^^ ikutkan hari ni aku takde. pergi Melaka untuk menguruskan hal rumah sewa kat sana pulak. tapi, semalam akibat terlalu letih. so, bincang punya bincang parents aku kata pergi hari Jumaat jer. hoh0ho. NIKMAT!. boleh merehatkan badan beberapa hari. memandangkan minggu depan dah puasa. so, Khamis ni nak tak nak aku kena pergi buat medical check up. mula2 ingat nak buat lepas raya. tapi kompem! lepas raya aku akan busy. selain daripada kunjungan orang2 yang sudi berkunjung ke rumah aku. abang aku akan ehem2!!. apekah???. tunggu masanya nanti aku akan ceritakan segalanya. ^^

disebabkan hal ini jugaklah aku dah lama tak bl0gwalking. paling parah bila aku tenggelam tak timbul2 kat BCR. kepada semua. bila aku dah tak busy lagi kompem aku akan pegi jalan2 n chitchat lelame. tapi bile erk??. aku ase masa aku strait jek nih. bila dah daftar kat kampus nanti tak tau plak caner rentaknya nanti. eh2..puasa nanti mesti banyak masa free kan2??. haaa..oke2 dah jumpe time. jika diizinkan. Insya-Allah.





*bau ada feel nak story mory hal sendiri. masa untuk merehatkan badan dan minda. weeeeeeeeeee!!!!!!

1 ulasan:

Atika Farha ;D berkata...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'