Ahad, Ogos 07, 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

Assalamualaikum ^^,





klik untuk join!

untuk mengetahui lebih lanjut mengenai latar belakang bl0g aku. korang boleh pergi ke di sEbalik tAbir CL. enjoy!!

oh ya! aku tau mengenai segmen ni daripada dashbord. tempat blogger2 update entri. ^^


*status entri : done!


************************************

link mereka2 yang aku dan tinkerbell dah terbang2 sana.  ini adalah pendapat aku mengenai bl0g korang.  btw, jangan lupa kutuk2 komen2 blog aku juga oke!! 

     just nice. simple!. tak serabut pun. itu je kowt xde ape lagi nak komen ^^. follower ribu gak neh *wink3!!

     suka dengan kartun yg  gerak2 kat sstatus dia tuuuuuu..btw, klu buat scroll utk sidebar lagi ok k0wt?

     suke dengan bl0g neh. btw, tulisan untuk header cik bunny berjaya buat yana rasa jelessss..>_<

     TERPEGUN. bole tak? sangat kemas. plus warna merah????????  suke3!!! tema bl0g ni adalah BOLA.

     blog ala2 comel dengan gambar2 kartun semua. macam bl0g yang jugak ni.

     lubuk panda!! dah oke dah bl0g neh. *sempat gak tumpang letak banner kat sane. hihi. thanks!

     tertarik dengan tabs menu yang di letak di bahagian bawah. first time kowt jumpe blog yg ade cam tu  `

     mungkin kena buat header untuk lagi menarik. tuan empunya blog neh baru nak mula berbloging. tape2
     slow2 oke!s0, welcome to blogger world.  keep on writing!

     cer timbang bl0g. lambat loading. huhu. tapi tak tau lah pulak if line yana sl0w,, ^^,  template die cantik!

      coommeeellllllll!!!!  =) . kita sama kategori laa  *perasan

11) kimiez
      rasanyerr tuan empunya bl0g neh suka kaler hijau. betol tak??  simple juga.

      blog ni pun banyak kartun. full of love. *wink3!!  btw, byk bl0g2 yg wat tuto. tak pun google lagik
      senang.  ^^

      full of information. tapi..tapi...tapi...lambat loading jugak. ermmm berukben yana ke erk??

      just one word. simple!. 
 
      ermmmmm..nape dah habis loading pun. still ada yang tak kuat erk?? huhu. refresh lagi skali baru kuar
      semua.  ^^

      kemas dan tersusun! di curahi dengan kaler pink. kalau buat header letak gambar yg comel2 mesti cun. =)

      suka dengan permainan kaler yang di gunakan di bahagian POST dan SIDEBAR. taaapiii..header tak
      kuar pulak.  ^^

      suke3!! cepaat loading. plus comel jugak bl0g ne. ekekeke

      lagi satu blog yang buat aku TERPEGUN. kemas dan tersusun. btw, kalau buat scroll mesti lagi perfect!

20) Lieyda
      tak de ape kot nak komen. huk3!!. suke dengan quotes kat banner tuh ^^

21) shanas
      just nice dear! ^^,

22) Yumida
      ape kate blgo archive buat scroll??

23) umie
      baru lagi kan?? tape2 sl0w2, nanti lame2 okelah tu ^^,
   
      blog ni kena reload sampai 2 kali. huhu. btw, bila dah bukak cantik upernyeeeee  =p
   
      cuba try template baru.  kaler yang lebih menarik =)

26) fiq.
      mula2 ingat bl0gger lelaki. hehe. blog nya sangat tersusun oke! tak de yg messy pun. dah lame foll0w blog
      ni. ^^

27) Rahmad
      cepat jee loading blog ni. suke2!!  ^^,

      boleh nampak yang tuan empunya bl0g guna tema pink. kategori blog yang kemas juga.

29) NasZ
      blog ni di penuhi dengan kaler biru.

      kalau tukar kaler lain untuk template?? warna yang cerah ke??

      tema bl0g ni kaler purple. blog ni pun kemas dan tersusun. kotak komen dia cantik!! macam mane buat ek?? ohhhh..geng BCR rupanyeee..

      menggerunkan jugak dengar nama ni.  tapi...tapi..tapi..mana segmen en. ben tu??

33) Fad
       tak tau nak cakap ape. suka sangat dengan template, warna yang di gunakan, cara mengemas blog nya. sangat kemas!. tapi kan kalau signature tu buat transparent mesti lagi cantik! ;)
 
      tuan punya bl0g patriotik!! =)

      better buat scroll untuk bloglist n blog archive. tapi bl0g ni cepat loading. i likee!!

36) Azzah
      first time bukak gambar semua tak keluar. huhuhu. but yang penting. KEMAS.


       selalu nampak banner dia kat mana2. so, dah pernah masuk blog neh. ^^,

      let the keyboard talk. sukeeee. jom pi sana.

      simple tu yang penting. suke jugak!. hitam putih??. style!!

      everything okay!! cantik! tak ada ape nak komen..=p

41) H.J
      dah pernah masuk bl0g ni before. ^^  shoutmix kena reload jeee..huhu

42) osHin
      suke dengan header tuan blog ni. tapiiii loading lamee (ke berukban punya pasal ek???)

       rasanya about me better letak atas sekali. ^^

      traffic feed tu kalau takde pun ok kowt??

45) KiNa
      apa kata buat pop-up window untuk komen??

      cuba lebarkan sikit ruang tengah tu (post entri ngan sidebar) ^^,

      header dia pada aku abstrak jugaklah. =)

      cepat2!! serang sini. tengol header tuan bl0g. sangat kreatif oke!

      blogger ni pun masih baru. sangat hijau! font yg di gunakan dah cantik. cuma ape kate traffic feed tu xde? ok kowt.. ^^,

      lamabt loadingggg ^  ^

      bila entri pendek. sidebar nampak meleret sangat. ape kata buat scroll atau buat tabs menu??

      just nice! cuma kalau tukar template lain lagi ok kot? mungkin buat pop-up window and no words verification lagi senang. :)

      agak lama jugak nak loading. huhu. buat scroll utk list?? sebab nampak meleret. untuk komen pun sama, kalau buat pop-up window n no words verification lagi senang =)

      welcome to blogger world!! keep on writing! font dah oke tu. t lame2 touch-up la lagi blog neh kasi lagi interesting. tutorial?? google jerk. ^^, letak bloglist pun oke gak. *wink3!!

      cuba letak kaler yang cerah2. lagi menarik kot?

sidebar meleret. pe kat buat scrooll utk popular post n blog archive??. shoutbox buat kat tepi, flout shoutmix ke.. =)

ok!

58) Arin
rase2 traffic feed xde pon oke kot? btw, comeelll header die =)

59) Nizam Ijam
dah lama join blog neh. link tuan blog ni pun dah masuk bloglist! ^^  btw, dah tukar template eh??

60) Nienyz Ayub
sempoi gile blog ni. @_@

61) starheart
cepat2!! pergi sini. tengok header dia.

62) Ninie Dora
dah agak dah. mesti suka dora the explorer. hehe. camtik dah blog ni. >,<

  63) Me is Whoa!
   setakat ni blog ni paling baru yang yana jumpe. sangat fresh!  and first time jugak jumpa blog yang tak de header ^^

64) aimaniman
buat scrooll utk sidebar ok kot? ^^

65) lieynanilaz
boleh tahan jugak blog ne. suke3!!

66) ♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。}
sape2 berminat nak joib blog kaler pink. cepat2!! klik sini. tuan blog ne ada link. ^^

67) khansyaa' al khairiyah mohd ujang
alamak2!! ada yang tak keluarlaa..huhu

68) fRaMe+LenSeS
dah lama terjah bl0g ne. kenal dari segmen en. ben jugak. =), btw, nape buat scrooll tapi panjang sangat?? cer pendekkan?

69) nur
blog ne pun yana nak cadangkan buat scrooll utk jimatkan ruang.

70) salwaismail
sejuk jek mata masuk bl0g neh. ^^,

71) TeAqarH 
rasa2 dah ok kot. hehe

72) Ary
cuba kecik kan sikit sidebar? touch-up2 lagi ke? =)

73) :.hafsah haru .:
suka kat part post enti dengan sidebar *wink3!!

74) Luqeem™
kalau background kaler putih cun tak?? post entri dgn sidebar dah cun!

75) Areliff
dah cukup kemas blog ne. ^^

76) azlina_muhammad
jelesss tengok bl0g ni. >,<. btw, apa kata buat tabs menu? sidebar macam meleret. =)

77) intan
buat scrooll b0x ok kot?

78) Achik
bole touch-up2 lagi ni. ^    ^

79) ScHa Fyka
just nice! ^^,

80) kiera'sakura
waa..petak2 lah..kemas!




*sorry if ada bl0gger yang KECIK ATI, TERSINGGUNG, SAKIT ATI dengan komen2 yana. ^^




     
     

51 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/08/papa-ben-ajak-kenal-blog-ini.html

HEHEHE

umie berkata...

jngan lupe singgah sini...
http://sitiumairahsaat.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Amy Syaquena berkata...

Salam kenal amy singgah dan follow , jemput ke belog amy..

Operasi Hitam berkata...

singgah dan follow blog ni dari segmen bro ben.. tp x sempat join segmen la..

Mish Apple berkata...

eh . . comel template . . sweet nyee . .

http://beehac.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

haslinda berkata...

haloo... linda dtg singgah sini dr segmen abg ben... :)

thanks tegur blog linda... :)

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

H.J berkata...

terjah dari segmen ben ashaari..

Nadzirah K. berkata...

woot2..singgah & follow sini:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

~AmyLiana86~ berkata...

thanks singgah amy..amy singgah balik..amy tengah tempah header tp xsiap lagi..huhuhu....amy singgah n folo sini yer...

NasZ berkata...

salam kenal..dah follow awak..

jemput2.

SEGMEN BEN ASHAARI : "BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI ..."

deeyamorten berkata...

thanks singgah blog deeya. slm kenal ye :)

Cahaya Hidup berkata...

suka la kombinasi warna blog pink-hijau .... mcm dok kat alam fantasi ... nice blog ... :)

Eza Boom Boom :) berkata...

blog eza lambat loading yer...huhu, nanti eza baiki apa yang kurang...tq atas teguran... :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

c genk bah ne berkata...

Bulan Ramadan Bulan Mulia,
Bulan Memberi Seribu Rahmat,
Genk kemari ingin bertemu anda,
Salam Perkenalan untuk anda.

Follow sudah,komen pun sudah,
Bertambah sudah follower anda,
Marilah datang menerjah,
Datang menerjah ke blog saya.

Jom baca komen genk tentang blog anda

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Cik Eka berkata...

tq yana..

hehehe,,sje malas nak buat scrool..sebab rasa menyusahkan jer...

c genk bah ne berkata...

Bulan Ramadan Bulan Mulia,
Bulan Memberi Seribu Rahmat,
Genk kemari ingin bertemu anda,
Salam Perkenalan untuk anda.

Follow sudah,komen pun sudah,
Bertambah sudah follower anda,
Marilah datang menerjah,
Datang menerjah ke blog saya.

Jom baca komen genk tentang blog anda

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Ninie Dora berkata...

salam ramadhan
jemput yaa tuan rumah :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

aima mazlan berkata...

mekaceh review belog aima..
hehe.. :)
nanti aima nak review jgk belog awk!
tunguuuuu... ^__^

fiq. berkata...

Jom baca ulasan (baik punyerrr) tentang blog awak =]:
Ben Ashaari Ajak Kenal Blog Ini...

hehe


thanks for the ulasan dek =]
appreciate it

aena jamil. berkata...

review your belog here :

http://aenapit.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Salam Ramadhan.! ^_^

miss inna berkata...

lawatan balas dr inna...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

H.J berkata...

masuk tak bagitau pom..ehhe

Zul Fattah berkata...

terjah sini jugak.. haha
nice blog..

http://zulfattah.blogspot.com

Alya Esprézzo berkata...

hehehe terjah sini juga :)

Fad berkata...

hai!!!!heee..mmg penah wat transparent..saje try yg ni..lg cantek eh..wokey..cikgu try...bestnya org komen..tp cf xdpt komen..letak url ok kan?sbb xsmpt la..xde masa terluang sgt...thanks..follow sini lah!hehe

ceriteraliyana berkata...

terima kasih kepada semua yang sudi datang dan komen2 blog yana. appreciate sangat. esok nak sambung terbang2 bl0g blogger2 dengan tinkerbell.. ^^,

Muhamad Zaki khairul berkata...

thanks for the comment. i will try the best. hehe. okay dah follow. :)

Fad berkata...

hai!!!dah list kan belog awak..minta add facebook cikgu Fad di dilamin03@yahoo.com dan hantar alamat sbb cikgu nak pos kad raya.sebagai tanda penghargaan kita tukar2 url blog..thanks..:)

Syahir Ramli berkata...

berjaya dtg singgah kt blog ni n wat komen skit psal blog ni kat

http://budakkelosa.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

azlanmatt berkata...

timo kasih krn komen anda...
http://azlanmatt.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Zul Fattah berkata...

haha... thanks 4 the advice.. mintak tunjuk ajar.. ?

ceriteraliyana berkata...

@Zul Fattah huhu. yana takdela terer sangat..nak ajar sikit2 bolehlaa ^^

shanas berkata...

terjah sini plak.

http://shanasituaku.blogspot.com

Nizam Ijam berkata...

singgah sini..

Lieyda berkata...

huhu tengs for the nice comment dear :)

fRaMe+LenSeS berkata...

maceh datang menyinggah. ;)

salwaismail berkata...

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

singgah bawak url blog ni pulak :)

Luqeem™ berkata...

hee, thanks, nnti sy tukar :)

ceriteraliyana berkata...

@H.J ouuhhh..yana low profile..haha =p

ceriteraliyana berkata...

@Cahaya Hidup hehe..tuan punya bl0g pun mmg suke berfantasi..^^

khansyaa' al khairiyah mohd ujang berkata...

alolo. ade tak keluar ke. hehe. akan diringankan sat lagi :) thanks ^___^

Acik berkata...

kita dah datang kenal blog ini ..

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

merahitujambu berkata...

nak pergi terjah blog diorg..salam ramadahan

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} berkata...

hehe.saya no.66 la..thankz dear, da follow u siap link lg..jom cini:

http://shakirahharun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

Amalina berkata...

Salam. Hello there. Lina datang ni. Nak tengok apa komen Lina kat blog awak?

SEE MY COMMENT ABOUT YOUR BLOG

Gadis Pantai Timur berkata...

kalau cik tinkerbell x gtau memang saya tak tahu..time kasih yer..dah diperbaiki..

:.hafsah harun.: berkata...

salam..time kasih..

Alip Apai berkata...

sori lambat. baru terjah:)

http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/blog-anda-sudah-diterjah-part-1.html

Aku DaN SeSuAtU berkata...

rajinnye liyana ni..byk awk terjah belog:)

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini.html

ceriteraliyana berkata...

@Aku DaN SeSuAtU hehe. time xde keje bolela..sis terjah la blog mereka juga ^^

yoya berkata...

salam perkenalan..hey sye dari segmen yng sme..jenjalan sni..:)