Rabu, Ogos 24, 2011

bestnye dapat hadiah raya ^^

Assalamualaikum ^^




ada sape2 nak bagi hadiah raya kat aku tak?? sila angkat telinga tangan satu jam. kompem tak de. haha. ehem! tapi kalau ada sape2 yang nak bagi tu boleeee jeeee. *wink3!!

ok2!! mula bercerita.

pernah tak masa hari raya ni korang bagi hadiah kat sape2 yang special. haaa!!!special di sini bukan seperti yang korang tengah fikir tu. aku maksudkan untuk family members. mostly kita punya parents lah kan. isnin ari tuh aku pergi umah akak aku di sebabkan aku yang tak sabar nak ambik lapt0p aku. mau nya tak. akak aku balik lame lagi kot. ntah berapa kali pulak aku mimpi lappy aku neh. =p

huh! lari topik lagi. ok2!. masa tengah menunggu waktu berbuka tu parents aku di hulurkan beg dari abang aku. ehem dengan gelitiknya aku yang serbu dulu. sekali bukak. waaaaahh!!! nset! bukak pulak lagi satu beg. kasut! weweweweeee. yes! aku yang gedik pergi bukak. heheheh.

well, itu semua normal je k0wt. kebetulan abang aku bagi time nak raya. s0, aku pun cakaplah hadiah hari raya. @_@. aku kasi apa??. aku kasi sesuatu yang berjalan-jalan. apakah itu?? but, di kongsi dengan siblings aku yang lain jugak.


apa erk hadiah paling best pernah aku dapat???

4 ulasan:

Ezad Skytech berkata...

wahh..best la dapat hadiah raya..sy punya hadiah raya takde ke..? hee~

ceriteraliyana berkata...

@Ezad Skytech huaaa!! nak adiah kerr..x dapat den nak m'beri..=p

fiq. berkata...

raya2 tak de nye org nak bagi hadiah....*bufday pon xde*,hahaha

ceriteraliyana berkata...

@fiq. oll0olooo..cian nyer diee..