Isnin, Ogos 08, 2011

review FOLLOWER ke 300

Assalamualaikum ^^,




seperti biasa aku akan review blogger yang menggenapkan jumlah foll0wer aku. s0, siapakah yang bertuah untuk nombor 300?? jeng3!!







congratulations!!!!

terima kasih juga kepada anda semua yang membuat follower semakin bertambah. kalau blogger sebelum cik gha_this87 tak foll0w. cik gha_this87 pun tak dapat angka 300. kan3????

jom ke bl0g cik gha_this87 neh.





foll0wer dah ribu2 ni. ^^



*terus mencari blogger bertuah yang foll0w blog ni dengan nombor yang dicari2. *paham ke apa yang aku cakap neh?? xpaham??? abaikan @_@


10 ulasan:

aimaniman berkata...

jom folo akak plak nak cr angka bertuah 300 jugak nie.. part2 siku lipat siapa cepat dia dapat...

Dianaa berkata...

Congrate! :D

ceriteraliyana berkata...

@Dianaa thanks!! dear..

ceriteraliyana berkata...

@aimaniman already la sis ^^,

ILA HonEyBuNNy berkata...

ehem3...

terkejut tgk entry neh...hehe..

btw, thanks dear...terharu + tergaru2 la..eheh

amir aizat berkata...

terjah!

maszull berkata...

salam liyana...tahniah follower dah jejak 300...:)

ceriteraliyana berkata...

@ILA HonEyBuNNy haha. ur wel0come!

jangan garu2 sgt, t org tgk da maacaaammmmm..... hikhik =p

ceriteraliyana berkata...

@maszull w'salam..thanks sis!!

ceriteraliyana berkata...

@amir aizat terima kasih sudi terjah sini ;D