Isnin, Ogos 08, 2011

tentang BLOGGER

Assalamualaikum ^^,




fuhhhh!! penat2! hari ni duk terbang sana sini dengan tinkerbell. melawat rakan2 blogger yang dah join segmen en. ben. tinkerbell nak rehat jap! ^^

btw, sepanjang aku terjah blog2 ni semua kan. kebanyakkannya guna warna putih. tiba2 buat aku rasa warna feveret neh. dulu pun blog aku kaler putih suci dan segar. tapi aku kuatkan jugak ati untuk menukar kaler lain. walaupun hakikatnya aku sayaannngggggg. memandangkan aku nak letak tinkerbell dalam blog aku ni so, cam tak logik nak guna kaler putih pulak. huhu

oh ya! kepada blogger2 yang sudi berkunjung di sini. terima kasih banyak. kepada yang follow. thank you sooo muchhh! yang tinggal jejak kat shoutbox. mungkin malam ni aku akan terjah pula. if tak larat, aku sambung esok oke! kepada silent reader *ada ke???. jelma2kan diri anda. *wink3!!!!

dan SALAM PERKENALAN kepada anda semua yang sudah menjadi follower blog tinkerbell ni. alhamdulilah dah mencapai angka 300 pun. terima kasih semua. sama2 lah kita berperang betegur sapa di sini. ^^,

luuuvvv youuu guyysss!!! rock it!! >,<


*next entri nak review follower yang ke 300 pulak...sapekah??? jeng3!!!!!

2 ulasan:

ILA HonEyBuNNy berkata...

hehe...

salam ziarah lagi yer..

yunk..ne blog yg ila edit tu...

http://sarahnaiemah.blogspot.com/2011/07/perhatian-buat-selamanya.html

tgk cne..ada tutorial d blog dia...

ceriteraliyana berkata...

@ILA HonEyBuNNy ziarah slalu pun tape..ngeee

orait!! thanks sis! ^^