Selasa, September 20, 2011

getting know

Assalamualaikum ^^,




alhamdulilah dah masuk minggu ke dua pun aku di sini.  dan semuanya ok! beside aku happy dengan classmate aku. yeahhh! even aku bolehla di kategorikan sebagai seorang yang diam. ^^ well. mula2 jek kot. tunggguuuu. hehe. mula2 neh aku tengok2 je dulu.

btw, baru dua kali pertemuan. aku dah ada kerja yang kena buat. sound of assignment lah. aku percaya yang latihan ni ada markah. ke tak de??? inilah dia yang sering perkatakan zaman degree ni dah tak sama dengan diploma. banyak perkara kena buat. kita kena kejar masa. masa akan terus berjalan tanpa menunggu. s0, memang terasa lah jugak letihnya tu. tapi as a student semua ni normal.

minggu ni pulak ada induksi dengan senior2 aku di UiTM Alor Gajah. hati dah mula risau. apala yang akan terjadi nanti. ",  menghitung hari??? tak naklah!! haha. tipu lah kalau aku kata aku tak terfikir apa initipati program kali ni. huhu. ape2 pun aku harap aktiviti ni sangat fun! lagi pun lecterur dah bagi tau kitaorang yang senior2 semua ok! fuuhhHhh!!sedikit legaaaa..


have fun dengan semua yang kita buat. life will be smooth ^^,

3 ulasan:

maszull berkata...

salam liyana...semoga sentiasa berjaya k...:)

Amanie Ashraff berkata...

cari jodoh wehh. haha

ceriteraliyana berkata...

@Amanie Ashraff haha. ngok ngek lah ko, kan aku kate ko cari dulu ^^