Selasa, September 27, 2011

Jom Kenali Blog Saya

Assalamualaikum ^^,






image

klik banner untuk join.




ohhh..jangan pelik. yes2!! tadi segmen en. ben. dan entri yang ni pun segmen dari en. ben. @_@.

ok! secara ringkasnya. ini adalah blog personal aku. di sini aku lebih kepada bercerita mengenai diri aku sendiri. its all about my experienced. kenangan2 yang pada aku boleh dikongsikan di sini. dan kadang2 menjadi tempat meluah perasaan jugak. tapi untuk sesi meluah perasaan ni kuota dia cuma 5% jek selepas di tolak, tambah, darab, bahagi. sesetengah blogger, mereka asingkan blog untuk join segmen dan blog untuk bercerita. tapi aku tak. aku combined jek semua. sebabnya blog aku ni aku consider as my diary too. cuma takdelah sampai cerita perkara yang terlalu personal di sini juga.

5 blog yang menjadi pilihan aku sepanjang aku berkecimpung dalam dunia blogger ni adalah:



ekcelli aku ada cerita kenapa aku pilih lima blogger di atas ni dalam entri sebelum ni. koran gboleh check-out kat sini. 

dalam berblog ni setiap blogger pasti ada impian kan. so. aku harap blog aku ni akan terus di update oleh aku selagi terdaya dan termampu. ^^ dan paling penting aku harap masih ada yang mahu membaca segala macam cerita yang aku share di sini.


susah kan nak bagi orang terpaut dengan blog kita? >,<

18 ulasan:

Nienyz Ayub berkata...

singgah sini & follow :)

http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/09/jom-kenali-blog-saya-bersama-ben.html

Ahmad Haziq Azlan berkata...

datang singgah sini....boleh la singgah ke blog saya pula....

SoLy SoLicious berkata...

keep on blogging kay..dtg terjah dr blog BA

maya anis berkata...

singgah sini..
http://septgurlz.blogspot.com/

najib berkata...

hi..jom join Contest Perfumes Farm. Hadiah fragrance mist dari Victora's Secret menanti anda.

aimie amalina berkata...

weeeewiitt
salam kenai ye =]

NasZ berkata...

teruskan berblogging. jom kita meriahkan dunia blog ni.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

shasa_fiez berkata...

dtg dr segmen yg sama.. salam kenal mengenal... by the way nice blog ^^

anGah berkata...

singgah dr blog encik ben :)

gadis melayu berkata...

semoga impian kamu tercapai..^_^

Jom Kenali Blog Saya pulak

c genk bah ne berkata...

teruskan berblog!!!
cantik blog ne..suka genk tgk..


Semoga persinggahan genk ini dapat mengeratkan lagi hubungan antara blogger..

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA

1.JOM KENALI BLOG SAYA PULA
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3. GAMBAR GRILFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL
4.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

Eza Boom Boom :) berkata...

Hai^^
Eza singgah sini..
Salam kenal-kenal yer...
Happy blogging...

Datang terjah dari segmen abang ben :)

jempot singgah datang ke blog Eza
http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

Ary berkata...

Dari segmen yg sama..
singgah sini...:)

*Ada sesiapa nak Join Segmen Pertama NUR KASIH
*Keadaan Di Somalia Yang Amat Meruncing Perlukan Bantuan Kita Lagi...

Novelgurl berkata...

sme la kita..gbungkn skali je sume dlm stu blog ^^

Husna berkata...

salam perkenalan...
nice blog..pasni singgah blog akak plk ye..all d best n keep writing

KiMiE berkata...

salam kenal..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

Alolo..so sweet.sis pun sokmo suke bace entry liyana.keep up gudwork tau. =)

ceriteraliyana berkata...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid thanks sis!!