Khamis, September 29, 2011

REVIEW FOLLOWER KE 400

Assalamualaikum ^^,




400. akhirnya sampai jugak ke angka tu untuk julah follower aku. *errrr disaster ke budak ni nak sangat orang follow blog dia neh???  hep2!! aku bukan yang sangat mengejar follower ok. seems dari aku start blogging lagi even follower aku masa tu baru dua tiga orang. aku still update. haha. see??? sebenarnya aku sangat obses dengan blog ni sejak diperkenalkan rakan aku tiga tahun lepas. and take a point there. yes!! tiga tahun! but follower baru 400. tak terer mana pun kan. ada yang sebulan dua blogging dah dapat follower riban2 kan.


ok! as usual aku akan review follower yang berada di nombor genap. which is for every hundred plus. ^^  so, kali ini orangnya adalah shasa_fiez. *hhmmm nama macam gabungan dengan nama pakwe jeeee???   ok2!!! think positive yana!! itu nama father dia lah!! ^^




~ ** W()Rd AfT3R w()rD ** ~






btw, thanks shasa_fiez. nice to meet you here! do visit my blog again and again ok?!  salam perkenalan daripada yana dan tinkerbell. =))




tuan punya blog neh nak tukar header. so, yana nak cadangkan. tempahla dengan Wan Hazel. super duper puas hati punyalah. peace!!

4 ulasan:

maszull berkata...

salam liyana...wah dah 400 follower yer tahniah k...:)

shasa_fiez berkata...

thanks dear siap wat post kat sini.. really appreciate ^^..
neway, hepi blogging..

P/s: canner tau tu nma gabungan dengan..dengan... my daddy..hehe

ceriteraliyana berkata...

@maszull alhamdulilah..thanks! =)

ceriteraliyana berkata...

@shasa_fiez no biggie..^^

*eceehhh..ayat nak gempak..=P..