Rabu, Oktober 12, 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum ^^,






Santai Bersama BEN ASHAARI

tekan banner untuk join!


lagi segmen dari blogger ben ashaari.  berminat?? apa lagi?? moh la kiterr.

apa istimewanya blog aku?? sampai korang kena lepak kat sini selalu? of courselah di sebabkan blog aku yang super duper colorful ni. apetah lagi ada pulak tinkerbell yang super duper cumelll ni kan. dan aku rasa blog aku juga in order. nak dibangdingkan dengan masa awal2 aku berblogging dulu memang jauh beza lah kannnn  ermmm..one more thing! blog aku adalah aku. means hasil daripada gerak langkah tangan aku yang duk menari-nari atas lantai keyboard ni. menterjemahkan apa yang bermain di fikiran. ehem!! dalam masa yang sama practice dengan typing skill supaya lebih mantap. oke fine! dah melalut. haha.

so blogger yang membuatkan aku semangat untuk aku sentiasa update entri adalah:



sebelum tu. salam perkenalan buat semua bloggers yang sudi menjejakkan mouse di blog ni. free yana dengan tinkebell terbang blog semua oke! =)


masa yang ada sekarang untuk blog walking cuma hujung minggu jek. sorry for being late u guyss!!. but! dun worrry..yana pasti akan terbang ke sana juga. ^^




24 ulasan:

fieda berkata...

datang dari segmen yg sama...salam kenal...follow u...:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Blog ni memang colorful. Selamat berkenalan. :D

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

Miss Nadya berkata...

datang sini..akak xjoin..:)

new entry :: Blog Pilihan Hari Ini ツ

Nafisah Ruslan berkata...

salam kenal ^^

saya pun minat nisa kay. suka tengok gambar2nya tu :)
dia cantik..hehe

ummie berkata...

umi join segmen ni jgak./.;)

ummie berkata...

umi join segmen ni jgak./.;)

gadis melayu berkata...

tinkerbell sgt comel mcm tuan blog nie..^_^

AKU CUMA SEORANG BLOGGER

aima mazlan berkata...

aima dari segmen same...
dah follow sini jgk tau
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html
seronok dpt knal dgn kamu :)

aima mazlan berkata...

aima dari segmen same...
dah follow sini jgk tau
http://cinonetstory.blogspot.com/2011/10/segmen-aku-cuma-seorang-blogger.html
seronok dpt knal dgn kamu :)

cik abbit berkata...

singgah dari segmen yang same

http://iniidopaku.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

kisahku orang biasa berkata...

salam kenal~~dtg dri segmen yg sama :) nice belog :)

Pendamba Mawar berkata...

saya blogger gak.kekekee

suha berkata...

sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



(^_^)

suha berkata...

sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



(^_^)

suha berkata...

sila la berminant ngn blog cik suha gak *merayu*



(^_^)

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huhu, singgah sini dri segmen yg same..nice to meet you..nice blog ^^

nurul nabila bt medan berkata...

hye..
dtg dri segmen sama =)

ummiP3 berkata...

dtg dr segmen ben...tomeinya..blog...

Eza Boom Boom :) berkata...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

p/s: tq singgah blog Eza yer :)

shiema sufian berkata...

shiema singgah dari belog abg ben :D

Sch@ berkata...

dr n3 yang salam ...

as salam ...

Wanita Mutalib berkata...

mak dah datanggg!!!! :)

budak penjara berkata...

ak ni seorang blogger yg baru di lahirkan..sila tunjuk ajar..hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

malunye..tp mak join jgk nyah..ekekeke~ =)