Isnin, Oktober 03, 2011

KBM punya cerita

Assalamualaikum ^^,




  1. first impression. best!! yelah tengah2 bandar kot. 
  2. bila dah jejak. waaaa..di kelilingi bank la kat sini. Maybank CIMB, BIMB, BSN, HSBC...lagi dan lagi..
  3. rumah aku pun xdelah jauh mane dengan KBM. bukak je tingkap terus nampak KBM. s0, hari2 aku akan di perdengarkan dengan segala macam bunyi enjin motor, kereta, bas, lori..tu belum lagi mat rempit yang merempit malam2 buta.
  4. best!! ada cool blog! hehe  *0ppss!! tapi kat bangunan sebelah la yerr
  5. surroundings (keadaan kelas dan segala fasiliti yang ada) di KBM selesa.  ^^
  6. sini pun ada Pizza, Mc Donald..berbezalah dengan tempat belajar aku before.
  7. hari tu masa aku pergi puncak alam. teruja memang teruja. tapi bila di fikir2kan balik. I LOVE KBM MORE!!  =P.  even ini bukanlah main kampus. tapi di sini lebih baik kot?
  8. kelas 10:30. pukul 10 pun bole pergi. nak pegi 10:15?? pun boleh! tapi aku tak suka g lambat2 neh. beside, kalau lambat mendakilah gamaknyee. hehe
  9. lecturer yang best! biasalah kalau ada yang tegas a.k.a garang tu kannn..tapi kalau takde bukan ke lagi besstt?? haha
  10. ehem! perbezaan dari segi makanan??? mestilah adaaa..


well, bukan semua perkara tu mesti + perlu perfect dan selesa dengan kita kan?? so, nanti takde challenge lah kan?

2 ulasan:

♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ berkata...

hahaha! ek?tmpt ak pn ade cool blog..tp yg shake pny la..xblend..iskk.."khazanah alam" tahik lembu bsepah2...uwarghhhhhhhh!!!!

ceriteraliyana berkata...

@♥ m1ss s7rAwb3rrY ♥ ohh..kat sini, blend..=)

hape?? alaaass..simple! ko anggap jelah tu baja..hahaha