Jumaat, Oktober 07, 2011

yeay!! hujung minggu yang di nanti

Assalamualaikum ^^,




yeehhoo00ooo!! akhirnya jumpe lagi hujung minggu yang paling di rindui. muax3!! opsss! oh ya. siapa yang tak suka dengan hujung minggu kan. masa untuk berehat. aku pulak. mungkin rehat sebab tak pergi kelas jela kot. hakikatnya berlambak assignment nak kena settle. huhu

paling tragis bila assignment datang berpusu-pusu. hoh0ho. haruslah kan. dah bulan sepuluh pun. pejam celik-pejam celik tau2 dah final nanti. so, the main point is  *cewaaahhh dah macam kelas BEL pulak aku rasa.. layaannn aku kena buat schedule untuk di tatap oleh mata aku hari2 supaya tak terlepas pandang dan paling penting tak lupa. yes!! TAK LUPA. bahaya2.

dan disebabkan assignment yang sangat suka menawarkan diri untuk jadi "boyfriend". kadang2 buat aku rasa serabutyeeee!! ok! for that tanpa aku sedar rupa2 nya aku dah jadi kuat makan. oh no! apa dah jadi dengan prinsip makan hanya sekali satu hari. oh00oooo.. aku rasa prinsip yang tak berapa nak prinsip tu terpaksa di lupakan. haha. ini pun kawan aku yang cakap then baru aku perasan.

"eh kita ni banyak betul makan kan lately??"

"a'ahlah!"

"AGAKNYA STRESS ASSIGNMENT BANYAK KOT"

@_@

ok! mungkinlah kan. kadang2 kita tak perasan and tak alert pun dengan perubahan. haaiyyoo0oo. biasa aku akan makan lauk satu dengan sayur and kuah sikit. ni kadang2 lauk sampai dua tiga. mungkin juga selera tinggi bila tengah dalam keadaan macam ni kan. setakat ni tu jelah perubahan yang amat2 ketara. btw, penimbang badan sila pergi jauh2 kalau jumpa aku k! ^^


nak buat schedule. IMPORTANT!

Tiada ulasan: