Sabtu, November 19, 2011

bosanlah bila cerita topik ni

Assalamualaikum ^^,




betullah orang cakap. kawan susah sama susah, susah nak cari. macam nak cari kuman. macam nak cari barang dalam keadaan yang gelap gelita. at last. tak jumpe. tapi masih nak mencari. sebab kuman tu perlu untuk kite kena buang. tapi masih nak cari sebab barang tu penting untuk di gunakan. that's why kena cari jugak. sama konsepnya dengan kawan. bertahun-tahun mencari. masih belum jumpe. tapi takkan nak putus asa???? yeahhh!! sometimes. aku jadi sangat fed up bila bukak topic neh. malangnya bila duduk sorang2 melihat keadaan sekeliling. apa yang aku nampak. apa yang aku perhatikan. pasti akan timbul balik topik ni. haissshhhh!!!

kenapa aku kisah ni terungkit lagi kali ni?? hurrmmm... saat die nak bersuka ria. pergi sana sini. have a vacation with others. nama aku ada die mention?? NOPE! ade dalam listname antara yang die nak ajak?? NOPE. sebab kalau semua ni ada. aku pasti akan diberitahu. ni tak tup2. upload kat .... dengan gambar2 yang menunjukkan itu adalah hari paling bahagia buat die. tibe2 tnye nak pinjam dollar. aikk?????? aku ni bank ke?? time ko suke2 nak keluarkan dollar tu ade ingat aku? of course lah tak kan. aku kan di perlukan masa ko susah. *sigh

yes! aku bukan yang jenis sangat berkira dalam soal dollar neh. but orang selalu cakap. PENGALAMAN MEMANTANGKAN KITA. and pada aku at the same time. maksudnya adelah pengalaman dulu mengingatkan kita supaya lebih berhati-hati. dan aku pun pernah tolong die. tapi yang jadi persoalan KENAPA bila untuk masa bersuka-suka aku langsung tak tersenarai?? aku bukanlah kempunan tak dapat jenjalan dengan ko. sikit pun tak oke! jangan salah paham aku tak terkilan pun. tapi paham2 sendirilah. bila ko dah susah baru nak cari aku??????????? WHAT FOR? oh yaa!! aku tau dah jawapan nye. aku ni just kawan ko masa susah jek kan??? JUST SAY IT!



mangsa. AGAIN??? FED UP!!! 


Photobucket

2 ulasan:

fasiihahsamsudin berkata...

sy pun ade jugak rase mcm tu..terpinggir kot..kdg terfikir gak pe yang kita wat smpai dorg wat mcm tu kat kite..tp,pk pun x gune sbb xdpt ubah pape..biarlah..yang penting die bahagia..InsyaAllah lame2 t die sedar la tu..

ceriteraliyana berkata...

@fasiihahsamsudin so, we are facing the same problem yeahh..yup2!! stuju dengan kam0oo,,