Ahad, November 20, 2011

just snap it!

Assalamualaikum ^^,




ahaaaa! ini adalah koleksi stok gambar yang aku simpan. semalam masa kebosanan buat assignment aku mencurahkan segala idea kreatif untuk edit gambar2 yang terpilih kat bawah neh. kreatif ke tak kreatif korang nilai lah sendiri. i am just the amatur one oke! ^^




gambar ni aku tgk camera sebenarnye. tapi aku edit jdi mate aku pandang tempat lain. ^^




saje jek besarkan gamabr neh. hehe




oke! yang ni aku palin sukeeeeee!! weeeee!!




to be frank aku sebenarnya suke ambil gambar. but! selalunya abang aku yang akan amek gambar. tapi takdelah sampai adakan khusus satu hari untuk amek gambar. dah macam photoshoot pulak kan. aku ni bukan model pun. selalunya kalau ada jalan2, so aku akan cube sedaya upaya untuk pose. hekhek. most of the time haruslah KAKU. haha.

so, what on your mind??? berbakat ke hancuss!! haha. let me know.



Photobucket

2 ulasan:

fasiihahsamsudin berkata...

waahh..nk jugak melawat muzium tu....kat ne eh?

ceriteraliyana berkata...

@fasiihahsamsudin muzium tu kat Melaka, dkat bndr hilir..dkat2 dgn kota A Famosa n btul2 dpn dtaran pahlawan,, =))