Isnin, November 28, 2011

SEGMEN | 10 Perkara Pelik Tentang Saya by Cekbolat

Assalamualaikum ^^,




helll0oooo everyone!!! hari ni aku cuti bersempena dengan awal muharam. unt0onnglaaaa. hehe. *nasib baik melaka amek  okeyh! c0ntest lagi. kali ni sis Khalila tag aku. pelik. haaaa! tulah dia segmen nya. 10 perkara pelik tentang saya. pelik2 jelah Cikb0lat ni buat segmen. opsss!! gurau2 jerk ^^  yup! segmen ni adalah hasil daripada idea pelik kreatif cikb0lat.




meh j0in ramai2!




j0m bace ape yang pelik tentang aku. hentam sajelahhhh...



  1. x ske bace n0vel. (most of the gurls suka baca n0vel ryte?)
  2. aku TAK SUKA korea. (dlm hati tertanya-tanya apa yang buat others like histeria bila talk about korea. someone can tell me??)
  3. lapt0p aku lagi penting daripada handphone aku. @,@
  4. tak suka minum susu. but I LOVE HORLICKS!!
  5. suka cakap terbalik. means ayat tak teratur. contoh : "kat lada ada gigi" sepatutnya kan "kat gigi ada lada". ok! jgn gelak.
  6. pantang nampak barang yang cantik. aku akan beli then tak pakai. membazir!
  7. suka beli pensil box. (eh! tapi sekarang dah sl0w down sikit tw. ni zaman kecik2) =P
  8. tak suka pakai heels. tibe2 kena jugak pakai bila aku amek OM mase dip.
  9. suka kumpul pen kaler2.
  10. lebih suka memerhati. then buat kesimpulan sendiri. just do some recognization. ^^

amacam?? tak cukup pelik ke? ape kata bace dorang punya pulak. mana tau dorang punye lagi pelik.




mana boleh reveal semua. yer dakk??


Photobucket

19 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

ckp terbalik tu mmg pelik ! haha..
anyway tengs join =)

nuyen berkata...

haha. nuyen pun suke cakap terbalik. tapi ejaan yang terbalik. contohnye. baju kurung. jadi baru kujung. hehehe

ceriteraliyana berkata...

@CekbOlat-bOlat kannnn..mmg pelik, ^^

ceriteraliyana berkata...

@nuyen ehee..kite bole gengla cam neh, =)

k.h.a.l.i.l.a berkata...

haha... memang pelik2... oopps.. sory dah tergelak sikit part no 5 tu

CekbOlat-bOlat berkata...

hyeee.. bolat dtg lagi.. *grr
<< muke tak malu la kan..
haha..
nk gtaw.. anda dh di list
http://emybloggergirl.blogspot.com/2011/11/list-blogger-segmen-10-perkara-pelik.html

k.h.a.l.i.l.a berkata...

no 6 ngan 8 tu kadang2 terjadi gak. haha

Miss Hidy berkata...

yurp betul..hidy pun suka observe orang and then buat atribusi sendri..hehe

ceriteraliyana berkata...

@k.h.a.l.i.l.a cett!! how dare y0u,,

ceriteraliyana berkata...

@CekbOlat-bOlat it's ok! dtgla selalu..
orait! nnt tinkerbell terbang2 kat bl0g dorg pulak,,

ceriteraliyana berkata...

@k.h.a.l.i.l.a ada jugak yang sama,,=P

ceriteraliyana berkata...

@Miss Hidy best kan wat cam tu,,hehe

Pink Lavender berkata...

salam kenal liyana...

dah follow u semula...
sori a little bit late dear..

izatty fatihah berkata...

byk yg samalah kte! haha :p

Eza Boom Boom :) berkata...

cakap terbalik tu sound interesting..tapi, what to do kan?? hehee...spontannnnn~ kawan Eza pun ada sorang yang macam tu..:)

keh3...Eza datang sini dari segmen yang sama..huhu...baru ada masa nak terjah.. Salam kenalan ye awak :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-10-perkara-pelik-tentang-saya-by.html

ceriteraliyana berkata...

@izatty fatihah waahhh!! meh seleeppp sket,,weee!!! =)

ceriteraliyana berkata...

@Eza Boom Boom :) yup2!! spontan,, ngeee

salam perkenalan jugaaa,, ^^

Nabella Ieyla berkata...

hehe :D same ngan kite ? oh.. haha ! kite kembar kot ? hehe ! ! btw,best datang sini walaupun baru first time:)

ceriteraliyana berkata...

@Nabella Ieyla kembar perangai mungkin???
thanks yaa!