Selasa, November 01, 2011

SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking

Assalamualaikum ^^,




on9 jek terus ternampak segmen dari cik lulu. terus laju jek tangan nak join. hohoho. bukan ape lame giler kot aku biar blog ni bersarang. s0, jom kita join segmen cik Lulu ni ramai2. nak join klik jek banner oke!








tinkerbell akan berterbangan ke blog blogger2 lain agak lambat sikit. mencari-cari masa free.^^  nice to meet you guys here!!



love,

9 ulasan:

shiema sufian berkata...

"Never hate people who are jealous of you but respect their jealousy because they are the one who think that you are better than them." -noname-

ceriteraliyana berkata...

@shiema sufian love this quote!!! ^^

Ziana berkata...

Salam Perkenalan. Dari segmen yg sama. Dah follow Blog awak yang menarik ni. Jangan lupa follow saya pula, TQ J

http://zianawanita.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

hira berkata...

terjah dari segmen sama. hehe. salam perkenalan :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html

sj berkata...

hai ... Salam kenal .. dari sgmn lulu ... tringin nk nek vespa singgh blog sj ... =) jom!!

ღ nurrul ღ berkata...

salam dari Nurrul ..
datang dari segmen yg sama :)

Eera Shera berkata...

datang balas kunjungan..maaf la lambat pulak menjengah..

hepi blogging ek ;)

farz zull berkata...

salam singgah kembali dari segmen yang sama...;)

QASEHNYA RANIA berkata...

singgah dari segmen yg sama..i follow..jom singgah blog aii ..

lobaksusue.blogspot.com