Rabu, November 23, 2011

WANTED : Blog link for Khumaera Ismail bloglists siri 3

Assalamualaikum ^^,





eh2!! blogger yang aku duk usha2 bl0g die tu kan ade buat bl0gslist lah!! alamak! kant0i aku skodeng blog die. haishhhh! @,@



ohh yeaaahhh! inilaah die bl0gger nyer. sesape berminat meh lah j0in bl0glist sis ni. seperti biasa tekan banner, nanti tinkerbell tunjukkan kan jalan nak ke sana oke! =P

exchange link?? alaaaaa dah berzaman dah link sis ade duk melekat kat sidebar tu. cer tengok. =)


dapat ke tak dapat ke dapat?




Photobucket

6 ulasan:

Atok Cing berkata...

x sempat atok nak join haha

ceriteraliyana berkata...

@Atok Cing sempat lgi neh..temp0h dilanjutkan,,=)

Mira Adzlia berkata...

menyinggah dr segmen same ^_^

Gadish Lollipop berkata...

Follow yours :) I have come from the same segmen .

Zatee berkata...

datang dari segmen ni

da follow :D http://ezateesky.blogspot.com/

k.h.a.l.i.l.a berkata...

halluuu ^_^.. salam kenal. dri bloglist Maera. hijau dengan pink memang comel ^_^