Ahad, Disember 04, 2011

MADIM

Assalamualaikum ^^, 




hye everyone!! ok. seperti yang aku pernah bagi tahu before. this time aku nak story morry lah sikit tentang malam dikir mahasiswa atau MADIM. 

kejadian berlangsung pasa 2 dis yang lepas. hari Jumaat malam. dan yes! memang aku dah aim dikir barat ni for the fisrt time tgk poster dia lagi. well minggu lepas adalah saat yang sukar juga untuk aku. but then dengan adanya dikir barat ni aku menghiburkan diri dengan menghadirinya. petang Jumaat tu lepas test. balik umah terus siap2. 

masa aku sampai orang tak ramai lagi. macam pelik lah pulak xtvt kebudayaan macam ni tak ramai orang kan. no i means biasanya orang akan lebih tertarik dengan xtvt macam ni. so, aku masuk terus duduk depan sekali. eh bukan2 third row dari depan. hehe. but then. makin lame makin bising. toleh belakang jap. mak aiiihhhh!! ramaaaiinyeeee!! sampai berdiri orang. mesti penganjur tarik nafas lega kan. ekekeke.

peserta pulak sangat2 lah best!! dan apa yang boleh di katakan suasana kat audi malam tu sangat happening. yeahhh!! we all in one ryte? we are in the same 'house'. kepelbagaian tu perlu in a team. but the support from others most important thing to be bare in mind. 

dan majlis malam tu habis arround 10 - 11 malam. sangat berpuas hari dan yesss!! aku capai matlamat aku yang mana aku nak enjoy dan happy kan hati aku yang kusut. it's fun!! dan sebenarnya *eh macam lagu yuna pulak dah  aku dapat rasakan segala perasaan yang mengusutkan keluar satu persatu. sebab I am totally forgot bout all the assignment and else on that night. @,@






group ni menang malam tu. tgk je la baju dorang. dorang buat memang best! Jumaat malam tu just saringan untuk ke final. ada 12 penyertaan, 4 ke final. final malam tadi and aku tak pegi pun. sape lah menang. entah2 dorang ni lagi. 


klu dapat pegi laut. mesti akan rasa lebih tenang. ^,^



Photobucket

3 ulasan:

Cheek Eyka berkata...

singgah N jenguk..
dr angah..:)

Cik Fatin Ilani berkata...

Ehem ehem tgk la sape yg masuk dikir tu. Hehehe....

ceriteraliyana berkata...

@Cik Fatin Ilani ekekeke..yerla, i n0e.. =)btw, time korang memang sakit perut ketawa =))