Sabtu, Disember 24, 2011

semoga berjaya semua!

Assalamualaikum ^^,




hye3!! geng! fuhhh! so, here is the time. final examination has come. ermmmm..dan aku? seperti biasa neves tak ingat. oh ya! saat aku menulis entri ni aku dah selamat sampai di Johor. yeahhhh!! setelah dua bulan lebih tak balik. huhu. perasaan?? rasa macam tak percaya jek aku balik dan paling penting along the way aku rasa lain jek. lain sebab dah lama tak lalu jalan ni semua. PELIK!.

sekarang musim hujan kan? rumah aku pun dah di kelilingi air yang dah naik. but, just kat tepi rumah jek. laman depan tak kena cuma air dah sama paras jek dengan laman umah aku tu. mintak di jauhkanlah daripada banjir. selisih! ^^

oh yes! aku nak bagi tau yang seharusnya aku akan tinggal kan blog ni buat sementara waktu. just to focus on my exam. tinkerbell nak rehat kejap k? ;) will see you after completed my exam. wish me luck!

good luck jugak untuk korang yang akan menghadapi exam macam aku neh. =))


see you then!



Photobucket

3 ulasan:

aimie amalina berkata...

weeee
jgn main air
hehehe
semoga berjaya dea!

izatty fatihah berkata...

gudluck utk exam :)

shafmechy berkata...

Gud Luk =)