Rabu, Disember 07, 2011

wayar @ otak yang serabut?

Assalamualaikum ^^,









agak2 macam ni la kut rupa otak aku sekarang neh. SERABUT!.  banyak giler kerja yang mananti due date.  fuhhh!! sangat mencabar dan menguji sungguh keadaan yang aku sedang hadapi ni. pergi kelas susah dah sekarang nak bersuka ria. zaman2 dip dulu waktu nih dah relaaxxxx sangat2. tapi sekarang aku tengah serabut lagi dengan assignment, test, kuiz. belom yang jadual final dah tertampal kat board tuh. arrrgghhhh!!

positively. aku cuma boleh ingatkan diri aku yang tak mudah nak mendapatkan sesuatu benda kat dunia ni. terlalu banyak cabaran dan rintangan yang perlu kita hadapi. semua ini hanya dugaan yang ingin menguji diri ini.

dan yes! memang susah lah aku nak sentiasa update bl0g. sekarang ni aku dah nampak dah kesibukan aku. apetah lagi dah nak final. so, memang payah lah. i need to focus right n0w. kepada semua yang datang sini. terima kasih banyak2! sorry! aku tak sempat nak terbang2 ke bl0g korang. if ada masa aku pasti akan terbang ke bl0g korang dengan link korang tinggalkan tu.

kepada bl0gger2 yang singgah dari segmen yang aku dah join before. thanks a lot!! again. dun worry aku dan tinkerbell pasti akan berkunjung ke bl0g kamu semua. yang pasti kunjungan itu sangat lambat. sorry again.








curi2 masa update bl0g. dengan bodben yang asik putus2. bagi hint tu suh aku buat keje. daaaa!!! (i will miss bl0gger world) WISH ME LUCK!  ^^



Photobucket

5 ulasan:

saffiya_aleesya @ echa berkata...

tak nak la serabut2..

ceriteraliyana berkata...

@saffiya_aleesya @ echa hehe. yana try utk tak serabut ok? =)

hyz berkata...

tak yah serabut2. wat2 x de pape yang berlaku. keh3

ceriteraliyana berkata...

@hyz h0hoh0. dah cuba dah, tpi tetap ingat gak, cne tue'

deen azmee berkata...

biasa la zmn study mmg mcm tu.. gud luck 4 ur exam ye.. hehe..