Rabu, Januari 11, 2012

amatur photograher + amatur editor + suka berangan bila di ambil gambar ^^,

Assalamualaikum ^^,




ok fine! aku tipu. kat entry ni aku ada cakap yang aku nak meninggalkan blog ni buat sementara waktu kan. haha. tapi hari2 aku duk teringat kat blog neh. huhu. 

masa aku tulis entry ni aku baru lepas habis paper aku yang ke dua. balik terus on lappy. nak update blog. sangat drastik oke! ^^,

so, the point is aku nak preview gambar yang aku berangan masa majlis abang aku 8hb ari tue. hurmm..t aku cerita kat entry lain pasal majlis tu oke! kali ni aku just nak preview gambar yang di ambil oleh my twin dan di edit oleh aku. btw, klik pada gambar untuk view yang lagi besar keyh!. komen2 la sekali bout the picture oke! thanks! =)

enj0y the pic guys!!


















love this picture damn much!!




sorang berangan sorang asah bakat jadi photograhper. lalala~~ @,@


Photobucket

2 ulasan:

CekbOlat-bOlat berkata...

pewwitt.. lawa2 =)

ceriteraliyana berkata...

@CekbOlat-bOlat hepp!! btw, thanks! =)) byk kna blaja lagi tue,