Ahad, Januari 29, 2012

blogshop twynz shophouse

Assalamualaikum ^^,




akhirnya proposal aku dan diera diluluskan oleh mak aku. proposal ape?. ktorang cadang nak buat online shop memandangkan ktorang tak wat pape masa cuti ni kan. so. segala preparation boleh di buat masa ni. daripada ktorang duk makan + tido + online kan. lebih baik buat bende ni. sikit sebanyak boleh buat side income. yes!! inilah dia projek yang aku cerita kat entri yang ni hari tu. ^^,

ktorang decide nak jual shawls yang di beli daripada pelbagai pembekal. macam2 design dan pattern. kami cuba mencari yang terbaik untuk our customers. beside. kami pun ada jual barang preloved daripada koleksi kami sendiri. kami hanya menjual barang preloved yang dipakai hanya sekali sahaja. dan most of preloved item yang kami jual kami belum pernah pakai lagi.

aku harap ada antara kawan2 blogger aku sudi support aku punya online shop ni. dengan cara follow twynz shophouse dan like di facebook twynzshophouse. just to make you all realize. aku dah letak link kat tab menu atas tu. selalu2 lah klik sana. thanks!! =))


twynz sh0p h0use



really appreciate for the support. ^__^


Photobucket

6 ulasan:

Ain Dzaya berkata...

insyaALLAH..blogger support belogger!

dengan gagahnya ain buat entry bergambar ain arini tentang ; kawan. jom sama2 tengok =)

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/kawan.html

ceriteraliyana berkata...

@Ain Dzaya thanks ain!! =))

Pupel Liyana berkata...

semoga berjaya :) kene rajin BW untuk pomot blog tu

ceriteraliyana berkata...

@Pupel Liyana thanls!! penat dah tinkerbell terbang2, ;D

[ wanni ] berkata...

nak singah blogshop tinkerbell kejap lagi.. weee~~

ceriteraliyana berkata...

@[ wanni ] thanks!! jgn lupe bgi tau kwn2 ya. =)