Ahad, Januari 01, 2012

shoutmix punya pasal

Assalamualaikum ^^,




just for the quick update from me. di sebabkan shoutmix dah mengotakan janjinya untuk tukar kepada sistem bayar. so, aku kenalah update sket, nanti ada pulak yang pelik nape sku punya kotak jerit tu jadi gitu. *ceehh!! alasan! mulanya aku tak percaya. *padan muka aku. tadi aku skodeng kat shoutmix alih2 dah tak boleh guna. apa seyh. dengan pantas aku tukar kepada shoutbox. dan itulah hasilnya buat masa ni. takpe pas exam t aku touch-up lebih2.


rindu dengan blog. nak update. susah sket except klu dah terdesak cam neh. @,@




Photobucket

Tiada ulasan: