Rabu, Februari 29, 2012

dah boleh like FACEBOOK LIKE PAGE FL bloghouse

Assalamualaikum ^^,




OPPSSS!! STICKY POST. SCROLL BAWAH UTK ENTRY BARU. ;)


ok. di sini aku nak buat pengumuman. aku baru je create facabook like page untuk blog kesayangan aku ni. aku rasa dah tiba masanya untuk aku buat facebook like untuk blog aku ni. sebab bila aku post link ke facebook. rasa macam tak selesa jek. bukan lah ada yang menegur sebab menyemakkan wall dorang. tapi aku terfikir. macam mana kalau orang tu meluat dengan link yang aku duk post tu?? kalau dia tak marah aku depan2 pun. entah2 cakap belakang ke kan? sape tau. ouuhhhh!! negatifnya aku!. @,@

so. kepada kawan2 semua sudi2lah like facebook page untuk FL bloghouse ni. yeahh! that's my new name for my lovely blog. nantikan kemunculan FL bloghouse yang pasti akan membawa kelainan dalam blog ni dari segi template and design. for now. aku still lagi tunggu designer yang superb tu siapkan template aku. i'm still in waiting list. huhu


korang tak sabar nak tengok blog ni bertukar wajah???  aku lagiiii tak sabar wehhhh. ^^  btw, sape2 yang ada buat facebook like page untuk blog. meh bagi tau aku. aku nak like. =)

jom like ramai :



thanks pada yang like. appreaciate it.


Photobucket

26 ulasan:

amir aizat berkata...

dah like, huhu

FL blogh0use berkata...

@amir aizat thanks!! ^^

era kecik berkata...

hehe .. insya-ALLAH akan meng'like' nye ^^

FL blogh0use berkata...

@era kecik tqvm.

nur chahaya abadiey berkata...

salam..

wah..cantik blog nie..
chumell kaler dy..sejukk je mta memandg..

thankz singgah blog nur..nur follow blog chumell nie eakk..

insyaAllah akan di likes FP tue.. hehe

fizafantagirO berkata...

aii dtg bls kunjungan ..

alaa.. kat ofis xblh bukak fb =(

FL blogh0use berkata...

@nur chahaya abadiey w'salam. thanks for the compliment. *blushing

btw, thanks again for being my follower =))

FL blogh0use berkata...

@fizafantagirO ahaa. ni mesti kes fb kna block kat ofis. ^^

Cikgu Ma berkata...

follow blog cantik ni...wan hazel design ea? =)

FL blogh0use berkata...

@Cikgu Ma yup! wan hazel yg design. =)

eima-caa berkata...

singgah balik, ;)

Yumida berkata...

rajin nyer cik adik ni...

FL blogh0use berkata...

@Yumida xde keje boleh la kak ;)

El-Janna berkata...

hijaunya blogg.. sedikit berpinar mata

FYA PELANG! berkata...

done. jemput like fya punya jugak bole ? :)

FL blogh0use berkata...

@FYA PELANG! ok. terbang ke sne pulak. nk like3!! =)

Syazwan Che Deraman berkata...

ok.like!

Alieza Dayasari berkata...

waaaaaaaaaaaa menariknya blog ni.... selud....

FL blogh0use berkata...

@Syazwan Che Deraman thanks a lot!

FL blogh0use berkata...

@Alieza Dayasari uikss!! biasa jela. btw, thank you so much!

shark berkata...

uuu
siap ada kt FB lg..
nk wat jugak ler:p

FL blogh0use berkata...

@shark sje je. kalau nk post kat fb. post sini je. btw, selamat membuat..ngeh3 ^_^

Ain Farahana berkata...

Hi, follow..

UdinZ.com - Fakhruddin berkata...

dah like..
follow blog saya ya...

FL blogh0use berkata...

@Ain Farahana tq! ^^

FL blogh0use berkata...

@UdinZ.com - Fakhruddin thanks!