Jumaat, Februari 24, 2012

Nuffnang 5th Birthday Bash Invitation

Assalammualaikum ^^,







ha! nampak tak?! rase2 tak nampak klik gambar tu utk view yang lebih beso. @,@  

ok. kisahnya semalam aku dapat email dari Nuffnang ni dalam kul satu lebih. tak expect pun dapat invitation. ingatkan just email yang selalu dapat tu. rasa tak percaya pun ada jugak. yes! ni first time aku dapat invitation daripada nuffnang untuk join event dorang. tapi...tapi...tapi...

TAPI aku tak dapat pegi. sebab 27 hb tu aku ada exam MUET. oh muet kenapa lah kau lambat sangat bagi turn kat aku untuk exam. kalau tak kan boleh pergi. wuuwuwuwu.

memang rasa sedikit rugi. yelah nuffnang hanya pilih 80 orang blogger untuk join event ni. *if tak silap   dan aku terpaksa tidak menghadirkan diri. well ini adalah salah satu angan2 aku untuk hadir ke event yang di anjurkan nuffnang. tapi nak buat macam mana kan. ini yang dikatakan tiada rezeki. 

yup! dalam situasi ini aku harus buat keputusan mana yang penting. dan dalam keadaan ini aku pilih pelajaran aku. next time maybe kalau takde halangan macam ni lagi kan? ouuhhhh!!



confirm ramai blogger2 popular + otai pergi event ni. alaaahhhhaaaaiiiii...  @.@ 



Photobucket

2 ulasan:

[sutera kasih] berkata...

bestnya dtp invitation dr nuff :)

FL blogh0use berkata...

@[sutera kasih] tpi syg xdpt pegi. hewhewhew