Khamis, Februari 23, 2012

twinsZone di blog aku

Assalammualaikum ^^,




hai kawan2!! suka untuk aku kongsikan dengan korang semua yang aku baru je wujudkan satu ruang kat atas tu. twinsZone. motif?. di sana aku kongsikan segala entri mengenai cerita aku dengan kembar aku. tiada yang best. just to share. harap korang enjoy!

btw. selepas membelek-belek entri. baru aku perasan yang baru dua je entri yang aku kongsikan dalam blog kesayangan ni. well. lepas ni aku cuba untuk update lagi banyak cerita pasal kami si kembar. *wink3!! jangan bosan lah ye kalau lepas ni banyak post aku pasal twinsZone ni. wakakaka.

oh yes! kalau baru dua jek entri. kompemla banyak yang aku belum kongsikan kan. ouhhhh tiba2 aku teringat cerita itu dan ini. next entri for twinsZone. weeeeee!!!


kat side bar aku tajuk twin yana tu ada banner kembar aku. selalulah pergi jenguk dia jugak. thanks!



Photobucket

4 ulasan:

Diera Tekikushika berkata...

ha? ha ? ha ? ;p

FL blogh0use berkata...

@Diera Tekikushika ah sebok! g main jauh2..

Azlan Hasan berkata...

owh..ade twin ek..hehe..mesti best klu ade twin kan??hehehe

Regards,
-Strider-

FL blogh0use berkata...

@Azlan Hasan yup! mestila best! =)