Isnin, Mac 05, 2012

permulaan march dalam hidup aku

Assalammualaikum ^^,




ouch! march sudah? lame tak update. jangan tertipu dengan sticky post bertarikh 29 hb tu yer. @.@ how's everyone? new month. mengharapkan yang lebih baik.

aku dah selamat sampai kat Melaka. meneruskan tanggungjawab aku yang satu ini. kesibukan dengan Muet dan membuat i/c baru menyebabkan masa untuk berblogging agak terbatas. eh. korang dah tukar i/c baru blom? btw. kalau kat Melaka boleh siap satu hari kat Johor pun boleh! ^___^ pergilah buat cepat. tapi macam biasala kena beratur panjang sebelum ofis bukak. @.@ oh yes. JPN Johor dah berpindah di Kompleks Kementerian Dalam Negeri kat Kempas. jangan pulak pergi kat wisma tu. hehe.

dan march jugaklah aku memulakan sesi untuk semester empat ni. yup! hari adalah first day aku pegi kelas untuk sem ni. dan seperti biasa keadaan hari pertama akan ada huru hara tentang jadual. bercakap tentang jadual ada yang tak best nye. i got one day of the week. class start on 8:30 - 10:30 a.m. then the next class will be 8:30 - 10:30 p.m/ h0hoho. can you imagine the feelings?. arrgghhhh!!

kita tinggalkan cerita jadual. masuk pulak subjek. ok! jangan terkejut. sebab aku dah tak tau nak cakap ape dah. bak kata member aku mau kepala berasap sem ni. yes. for the whole sem aku ada lapan subjek untuk cover with 23 credit hours. tak boleh buat apa. satu cara untuk meringankan credit hours tu dengan mengambil intersesi. ouhhh. macam tak de cuti sem jek akan datang ni. sebab potensi untuk aku ambil intersesi ni amat besar.

so. anyone nak share dengan aku tentang intersesi??? sebab aku takde pengalaman langsung pasal intersesi ni.


jadual macam ok. tapi rasa kelapangan tu macam tak de je. hari ni je da dapat progress assignment. @>@



Photobucket

Tiada ulasan: